Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα Πίνδος στο 3o Shape Food Workshop!

Έδωσε δυναμικό παρών στο 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall.

08.11.2018

εχεις διαβασει

αλλαντικά με κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής

Η νέα σειρά αλλαντικών από νόστιμα φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ έδωσε το δικό της δυναμικό παρών στο 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall στις 13/10 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Κατά την διάρκεια του πολύωρου 3ου Food Workshop, η προωθητική ομάδα των αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ μύησε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στην πιο γευστική διατροφική επιλογή μέσα από φέτες φιλέτου καπνιστού κοτόπουλου και μικρές μερίδες από το αγαπημένο όλων των παιδιών κοτοπαριζάκι από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ.

Η διαιτολόγος Κλειώ Δημητριάδου μας έδωσε tips και συμβουλές για το τι περιλαμβάνει μία τέλεια ημέρα διατροφής χρησιμοποιώντας αλλαντικά από νόστιμα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ και το ιδανικό προϊόν για υγιεινή διατροφή με χαμηλά λιπαρά, το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ΠΙΝΔΟΣ.

Το φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό από τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ είναι ένα προϊόν με πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα των αλλαντικών από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ.

Τέλος μάθαμε να κάνουμε το #ShapeTaperaki μας με τη μορφή του Buddha Bowl για να μην βαριόμαστε ποτέ σε κανένα γεύμα της ημέρας καθώς τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ αποτελούν την ιδανική και την πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες και για όλη την οικογένεια!

[related id="373431"]

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 531918802.