Μπάρες ενέργειας με 20% πρωτεΐνη από την ION για να έχεις πάντα στην τσάντα σου

Mόλις κυκλοφόρησαν από την ΙΟΝ σε 2 τέλειες γεύσεις

06.11.2018

Γράφει: Κωνσταντίνα Μερκούρη

εχεις διαβασει

Μπάρες ενέργειας

Οι πρωτεΐνες, όπως είναι γνωστό, συμβάλλουν στην διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας του σώματος και στην φυσιολογική κατάσταση των οστών. Έτσι, οι μπάρες ενέργειας με… 20% πρωτεΐνη είναι μια από τις πιο τέλειες επιλογές που θα σου χαρίσουν, σε μεγάλο ποσοστό, όλα όσα χρειάζεσαι.

Η καινοτομία και η εξέλιξη της ΙΟΝ στα προϊόντα κακάο και σοκολάτας συνεχίζεται με τη νέα σειρά σοκολατών σε μορφή μπάρας με 20% πρωτεΐνη. Οι νέες μπάρες έρχονται σε δυο απολαυστικές γεύσεις, καρύδα και φουντούκι και αποτελούν πηγή πρωτεΐνης για τον καταναλωτή.

 

Μπάρες ενέργειας με 20% πρωτεΐνη από την ION για να έχεις πάντα στην τσάντα σου Μπάρες ενέργειας με 20% πρωτεΐνη από την ION για να έχεις πάντα στην τσάντα σου

Πλούσια σοκολάτα γάλακτος με nougat καρύδας και crisp rice για την ‘ΙΟΝ PROTEIN Καρύδα’ και σοκολάτα γάλακτος με nougat φουντουκιού και crisp rice για την ‘ION PROTEIN Φουντούκι’, πάντα με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης 20%.

Πέραν όμως των λειτουργικών τους χαρακτηριστικών, οι νέες ΙΟΝ PΡΟΤΕΙΝ, έχουν πλούσια σοκολάτα και αξεπέραστη γεύση, που τις καθιστά ένα απολαυστικό γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας – ιδιαίτερα δε, για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece