Το μυστικό του Πράσινου Καφέ SuperDiet

Το μυστικό του Πράσινου Καφέ SuperDiet 2500mg για να χάσετε πολλά κιλά είναι το Χλωρογενικό οξύ.

05.11.2013

εχεις διαβασει

Το μυστικό του  Πράσινου Καφέ SuperDiet

Η δομή του χλωρογενικού οξέως

Το  Chlorogenic Acid (χλωρογενικό οξύ) είναι μια χημική ένωση φυτικής προελεύσεως. Είναι η δραστική που περιέχει το αυθεντικό προϊόν, ο Πράσινος Καφές SuperDiet 2500mg που κυκλοφορεί στα φαρμακεία.

Συναντάται σε πολλά φυτά, και είναι γνωστό εδώ και χρόνια για την ισχυρή αντιοξειδωτική του  δράση και τα πολλαπλά οφέλη που  έχει στον οργανισμό μας.

Σήμερα, οι πράσινοι κόκκοι καφέ θεωρούνται ότι ως η πιο πλούσια πηγή σε χλωρογενικό οξύ. Μερικά ακόμα φυτά περιέχουν χλωρογενικό οξύ αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες.. 

Το χλωρογενικό οξύ (C16H18O9) είναι ένας ενδιάμεσος εστέρας μεταξύ του καφεϊκού οξέος και του L-quinic οξέος.  
 
Παλιές και νέες έρευνες έχουν καταδείξει ότι το χλωρογενικό οξύ διαθέτει απίστευτη αντιοξειδωτική δράση και ιδιότητες. Πρόσφατες μελέτες όμως έδειξαν ότι το χλωρογενικό οξύ μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά, χωρίς διατροφή, δίαιτα ή άσκηση και χωρίς να υπάρχει γενικά κάποια παρενέργεια από την χρήση του, τουλάχιστον όχι στις συγκεντρώσεις που έχουν δοκιμαστεί στον άνθρωπο.

Η κύρια χρήση για τα σκευάσματα είναι η απώλεια κιλών, αν και ορισμένοι τα παίρνουν αποκλειστικά για την αντιοξειδωτική δράση  και τα άλλα οφέλη που προσφέρει  το GCA στον οργανισμό μας

 
Οφέλη του  χλωρογενικού οξέους, του Πράσινου Καφέ στην υγεία μας:

1 – Ισχυρή αντιοξειδωτική  δράση

Το χλωρογενικό οξύ  είναι σήμερα ένα από τα πιο  ισχυρά αντιοξειδωτικά που κυκλοφορούν  στο εμπόριο. Πολλές έρευνες έχουν  δείξει ότι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες  και ότι μας προστατεύει από  σοβαρές ασθένειες.

2 – Απώλεια Κιλών

Αυτός είναι και ο λόγος  που το χλωρογενικό οξύ έχει γίνει  τόσο διάσημο το τελευταίο καιρό. Πρόσφατες έρευνες  σε ανθρώπους έχουν δείξει ότι σε συγκεκριμένη δοσολογία, το χλωρογενικό οξύ οδηγεί σε άκοπη και ασφαλή απώλεια κιλών, χωρίς να χρειάζεται δίαιτα. Τα αποτελέσματα έδειξαν απώλεια μ.ο. 17 κιλών σε 22 εβδομάδες, σημαντική μείωση του λίπους, μείωση του δείκτη μάζας, χάσιμο του 10% του σωματικού βάρος, και το πιο σημαντικό χωρίς καμία ιδιαίτερη αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες.

3 – Προστασία του ήπατος

Σε πρόσφατες έρευνες  σε ανθρώπους, βρέθηκε ότι το χλωρογενικό  οξύ προστατεύει το ήπαρ από την  οξεία τοξικότητα του ήπατος που  προκαλείται από τους λιποπολυσακχαρίτες.

4 – Αντιφλεγμονώδης και παυσίπονη δράση

Έρευνες έχουν δείξει ότι  το χλωρογενικό οξύ λειτουργεί ως παυσίπονο, ανακουφίζοντας μας από  τον πόνο. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση.

5 -Αντιμικροβιακή δράση

Πιστεύεται ότι το χλωρογενικό οξύ δρα κατά ορισμένων ιών και μικροβίων λειτουργώντας έτσι σαν ασπίδα κατά των κρυολογημάτων και των ιώσεων.

6 – Άλλα οφέλη

Διάφορες προκλινικές  μελέτες, έχουν δείξει ότι το χλωρογενικό  οξύ έχει:

    Αντιβηχική δράση
    Θετική επίδραση σε ασθενείς που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα
 

7 – Ενέργεια και ευεξία

Καθώς ο πράσινος καφές αποβάλει τις ελεύθερες ρίζες η ενέργεια και η ευεξία του οργανισμού αυξάνεται, κάνοντάς σας ευτυχισμένους.

8 – Όμορφο δέρμα

Η αντιγηραντική του δράση  και η λειτουργία του κατά των  ελευθέρων ριζών, κάνει τον πράσινο  καφέ έναν φανταστικό φίλο ομορφιά.

Το χλωρογενικό οξύ που περιέχει ο Πράσινος Καφές SuperDiet 2500mg των SUPERFOODS, είναι το αυθεντικό προϊόν και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα Φαρμακεία, καθώς προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και κατά 50% standard σε χλωρογενικό οξύ, δηλαδή το καλύτερο στον κόσμο.  

Zητήστε  το στα φαρμακεία.

Εάν δεν το βρίσκετε επικοινωνήστε στο τηλ.:210 2527584

www.superfoods.gr

ASTRA MEDICAL HELLAS SUPERFOODS™

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece