Έρχεται το βιβλίο για αδυνάτισμα από την Cam. Diaz

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών μεγάλων σταρ, η γλυκιά Cameron Diaz μας παρουσιάζει το νέο βιβλίο της με τίτλο «The Body Book».

27.12.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Έρχεται το βιβλίο για αδυνάτισμα από την Cam. Diaz

Στα 41 της χρόνια, η Ντίαζ αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τα fitness μυστικά της και όχι μόνο, στο βιβλίο με τίτλο 'The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body,' το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου.

Η Ντίαζ μιλά για τις προσωπικές της εμπειρίες όσον αφορά τη διατροφή της και παραδέχεται πως δεν είναι πάντα σωστή στο τι πρέπει να τρώει.

Το βιβλίο που θα κοστίζει κάτι περισσότερο από 16 δολάρια, δεν αποτελεί απλά μια εβδομαδιαία διατροφή της Ντίαζ.

Έρχεται το βιβλίο για αδυνάτισμα από την Cam. Diaz

Η Κάμερον μας προσφέρει απλόχερα τις συμβουλές της για μια ολιστική προσέγγιση της ζωής, γεμάτη ευτυχία και υγεία, μέσα σε ένα υγιές σώμα.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως η Ντίαζ εξηγεί τις απόψεις της γύρω από διάφορες ομάδες φαγητού, τα οφέλη των βιταμινών αλλά και την δική της λογική στο πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίσθημα της πείνας με υγιεινό τρόπο.

Η Ντίαζ, γνωστή για την αγάπη της για το σερφινγκ, επικεντρώνεται και στα οφέλη που προσφέρει η καθημερινή γυμναστική στο σώμα βελτιώνοντας τη διάθεση και αυξάνοντας τα επίπεδα της ενέργειάς μας..

Έρχεται το βιβλίο για αδυνάτισμα από την Cam. Diaz

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

#shapegreece