Όσο φροντίζεις… κερδίζεις: Το πρόγραμμα επιβράβευσης που χαρίζει δώρα wellness και fitness

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ χαρίζει δώρα μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών.

young-woman-drinking-pure-glass-of-water-picture-id935356228 Credit:seb_ra

 Το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, «Όσο φροντίζεις… κερδίζεις», έρχεται και φέτος το καλοκαίρι για να επιβραβεύσει εύκολα και άμεσα τους πιστούς καταναλωτές του με δώρα wellness και fitness και με συμμετοχή σε κλήρωση για πέντε μεγάλα δώρα. 

Οι καταναλωτές του αγαπημένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ μπορούν να αναζητήσουν για όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τις νέες συσκευασίες ΑΥΡΑ 500ml με το λευκό καπάκι και την ανανεωμένη εμφάνιση και να συγκεντρώσουν τα καπάκια με τους μοναδικούς κωδικούς για να κερδίσουν άμεσα ξεχωριστά δώρα.

Όσο φροντίζεις… κερδίζεις: Το πρόγραμμα επιβράβευσης που χαρίζει δώρα wellness και fitness - εικόνα 1

Συγκεντρώνοντας καπάκια από τις συσκευασίες που αντιστοιχούν στο νερό ενός μήνα (120 καπάκια) οι πιστοί καταναλωτές κερδίζουν training mat ή σετ πετσέτες adidas, ενώ με τα καπάκια που αντιστοιχούν δύο φορές στο νερό του μήνα (240 καπάκια) κερδίζουν ένα activity tracker Mi Band 4 Xiaomi. Παράλληλα, κάθε καπάκι αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της ενέργειας για 5 πενθήμερα ταξίδια ευεξίας για 2 άτομα στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, στην Κρήτη. 

Όσο φροντίζεις… κερδίζεις: Το πρόγραμμα επιβράβευσης που χαρίζει δώρα wellness και fitness - εικόνα 2

Τα βήματα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι απλά. Συγκεντρώνουμε τα καπάκια, μπαίνουμε στο https://osofrontizeiskerdizeis.gr/#/home, κάνουμε εγγραφή και συμπληρώνουμε τους κωδικούς που βρίσκονται κάτω από αυτά. Όσο περισσότερους κωδικούς καταχωρήσουμε, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζουμε για την κλήρωση που θα αναδείξει τους 5 νικητές του μεγάλου δώρου.   

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μας προτρέπει να απολαύσουμε το καλοκαίρι φροντίζοντας την ΑΥΡΑ μας και ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i