Aπό τον σχηματισμό των τραπεζιών μέχρι την επιλογή του χρώματος των τοίχων, τίποτα δεν είναι τυχαίο στον σχεδιασμό ενός εστιατορίου, είτε μιλάμε για fine dining είτε για fast food. Ένας σχεδιαστής αποκαλύπτει όλα τα μυστικά αλλά και τους λόγους που επιλέγονται συγκεκριμένες στρατηγικές στους εσωτερικούς χώρους ενός εστιατορίου.
Ο Tom Strother από το αρχιτεκτονικό γραφείο Fabled Studio -που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Λονδίνου- σου αποκαλύπτει πολλά.
Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr