Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό;

Τα αξεσουάρ στην κουζίνα σου που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.

Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα

Τα smoothies και οι χυμοί έχουν καταλάβει πλέον πρωταρχική θέση στα trends της υγιεινής διατροφής τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα, αφού σε γεμίζουν ενέργεια και βελτιώνουν τη φυσική σου κατάσταση και ψυχική διάθεση.  Η φιλοσοφία του “Liquid Health” κάνει πρωταγωνιστές στο διατροφικό μας πρόγραμμα τα φρούτα και τα λαχανικά, τις τροφές εκείνες, δηλαδή, που πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής μας. Τα smoothies λοιπόν είναι ένας πολύ καλός και έξυπνος τρόπος να καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες αυτών, χωρίς καν να το καταλάβεις. Βάζοντας μια ποικιλία λαχανικών και φρούτων, μπορείς να μετατρέψεις ένα smoothie σε ένα ολοκληρωμένο υγιεινό γεύμα που θα ευεργετήσει το σώμα σου. Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό;

Η διαδικασία της παρασκευής ενός χυμού ή smoothie μπορεί να σου ακούγεται -και μέχρι πρότινος όντως να ήταν – μια χρονοβόρα διαδικασία, όμως, οι νέοι αποχυμωτές και τα blender Philips έρχονται για να σου λύσουν τα χέρια και να σε βοηθήσουν να έχεις έτοιμο ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό, μιας και έχουν μερικά πολύ βασικά πλεονεκτήματα:

  • Οι καινοτόμες τεχνολογίες τους μειώνουν τον χρόνο παρασκευής των χυμών και κάνουν την όλη διαδικασία γρήγορη και ευχάριστη. Για την ακρίβεια, τώρα δεν χρειάζεται να κόβεις τα φρούτα και τα λαχανικά σε πολλά μικρά κομμάτια, καθώς αυτά χωράνε στο μεγάλο στόμιο τροφοδοσίας των αποχυμωτών με αποτέλεσμα να μειώνεται κατά πολύ η διαδικασία παρασκευής τους.
  • Τα προϊόντα Philips έχουν ειδική σχεδίαση για να καθαρίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα μέσα σε 1’ λεπτό. Αυτή η τεχνολογία αφορά, την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, την ειδική κατασκευή για εύκολο ξέπλυμα και τα ανοξείδωτα σουρωτήρια.
  • Χάρη στην τεχνολογία της αργής σύνθλιψης, απελευθερώνονται όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά προσφέροντας έως και 80% περισσότερο χυμό.

Παρακάτω, θα βρεις αναλυτικά όλους τους νέους αποχυμωτές της Philips που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σου και να βοηθήσουν για συνθέσεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό. 

Αποχυμωτής αργής σύνθλιψης HR1888/80 

Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό; - εικόνα 1

Αξιοποιεί έως και το 80% των φρούτων και των λαχανικών, ενώ με την τεχνολογία QuickClean με μικρό σουρωτήρι, καθαρίζεται εύκολα σε μόλις ένα λεπτό.

Αποχυμωτής Viva Collection HR1855/70

Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό; - εικόνα 2

Διαθέτει επίσης λειτουργία Quick clean αλλά και λειτουργία Pre-Clean (ρίχνοντας νερό μέσα στη συσκευή πριν τη χρήση, ξεπλένονται όλες οι ανεπιθύμητες ίνες από το καπάκι και το σουρωτήρι). Το πολύ πλατύ στόμιο τροφοδοσίας έχει σαν αποτέλεσμα να μην χρειάζεται το κόψιμο των φρούτων σε μικρά κομμάτια, ενώ διαθέτει και λειτουργία διακοπής σταξίματος (dripstop) για να είναι ο πάγκος της κουζίνας πάντα καθαρός.

Τέλος, το Blender HR2156/90

Πώς θα φτιάξεις ένα υγιεινό γεύμα σε μόλις 1 λεπτό; - εικόνα 3

Διαθέτει πλαστική κανάτα η οποία μοιάζει και συμπεριφέρεται σαν γυάλινη, είναι εύχρηστη και ελαφριά κατάλληλη για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i