Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Νοσταλγείς το παρελθόν; Έχεις αυτοπεποίθηση; Πώς θα πετύχεις μία σταθερή σχέση; Δες την ανάλυση κάθε ζωδίου

Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Πολλές φορές συμβαίνει να τελειώνει μια σχέση και συ να μην έχεις προλάβει να την απολαύσεις. Σ’αυτή την περίπτωση, διάφορα ερεθίσματα, όπως ένα τραγούδι, μια φράση, σε γυρνούν στην αναπόληση και την νοσταλγία. Νοσταλγία: γένους θηλυκού. Αστρολογικά, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μας επηρεάζει συναισθηματικά και με την φαντασία μας πλάθουμε διάφορα σενάρια.

Σχέση και χωρισμός | Μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα; Τι στοιχεία απαιτούνται για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση; Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός, δεν νοσταλγεί το παρελθόν. Κι αν νιώσει κάποια στιγμή τέτοιου είδους επιθυμία, επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει για να επικοινωνήσει. Και αν το πρόσωπο δεν είναι διαθέσιμο, προχωράει παρακάτω χωρίς εμμονές. Είναι ανταγωνιστικός, θέλει να είναι ο καλύτερος και πρέπει πάντα να προσπαθεί να είναι ο εαυτός του. Είναι παθιασμένος και ζητά την επιβεβαίωση της αγάπης των άλλων. Προσελκύει δυναμικά και ξεχωριστά πρόσωπα. Δεν του αρέσουν οι μονότονες σχέσεις αλλά οι ταραχώδεις που κρατούν το ενδιαφέρον του αμείωτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι συναισθηματικός, μπορεί να νοσταλγήσει και να νιώσει θλίψη για κάτι που έχασε. Έχει την ικανότητα όμως να την διαχειριστεί ρεαλιστικά και ορθολογικά. Σκέφτεται πως ίσως κάποια στιγμή κάπου συναντήσει τον έρωτά του. Ξέρει πως τίποτα δεν μπορεί να είναι τέλειο. Ξέρει πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, το καλύτερο δυνατό. Είναι προσεκτικός στις κινήσεις του και αναζητά ένα ταίρι αισθησιακό και καλόγουστο. Θέτει όρια και κανόνες και αναζητά την αποκλειστικότητα και την πίστη. Η υπομονή είναι απαραίτητη μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από μια συζήτηση, ο Δίδυμος μπορεί να νιώσει την αίσθηση της απουσίας ενός ατόμου και να νοσταλγήσει. Δεν τον κυριεύουν τα συναισθήματα αλλά οι σκέψεις. Θα βρει τρόπους το εφευρετικό μυαλό του να επικοινωνήσει αλλά μέχρι εκεί. Γρήγορα όλα τα καταστέλλει καθώς δεν περιορίζεται στο μη ικανοποιητικό παρόν, ξέρει να σχεδιάζει ένα καλύτερο μέλλον. Βαριέται εύκολα και δεν είναι σταθερός στις σχέσεις του. Αναζητά ένα άτομο που να τον ερεθίζει εγκεφαλικά, να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτόν. Έχει ανάγκη τις νέες ιδέες, το διάλογο, τους διευρυμένους ορίζοντες. Έχει την ικανότητα να σε απογειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος ίσον νοσταλγία. Νοσταλγεί τα πάντα: εποχές που δεν έζησε, τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του, τις ρίζες του, τις παλαιότερες σχέσεις του. Βουλιάζει στον πόνο της ανάγκης για επιστροφή. Ο έρωτας τον σημαδεύει στην ψυχή και φοβάται συνέχεια μήπως χάσει αυτούς που αγαπά. Όμως ξέρει και να απομυθοποιεί καταστάσεις καθώς η πραγματικότητα τον προσγειώνει. Οι σχέσεις του δικαιώνουν την ύπαρξή του, όμως πρέπει να συνειδητοποιήσει πως ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής. Αναζητά ανθρώπους που να του δείχνουν την αγάπη και να τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής. Θέλει φροντίδα και τρυφερότητα για να νιώσει ευτυχισμένος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i