Το High Protein Ταχίνι με Κακάο που θα σού χαρίσει γεύση και υψηλή θρεπτική αξία

Ένα προϊόν ''αληθινά θρεπτικό'' και ''ειλικρινά γευστικό''.

High Protein Φιστικοβούτυρο iStock

Το High Protein Tαχίνι με Κακάο Real&Honest είναι ένα ενισχυμένο προϊόν με επιλεγμένα συστατικά, ώστε να είναι η απόλυτη good-for-you επιλογή, πολύτιμη για κάθε ηλικία.

Αποτελείται από φρεσκοψημένους σπόρους σησαμιού, οι οποίοι αναμειγνύονται με πρωτεΐνες ορού γάλακτος (whey) υψηλής βιολογικής αξίας, και με κακάο - που ενισχύει το προϊόν τόσο γευστικά όσο και διατροφικά-  καθώς και με φυσικό αντιοξειδωτικό από εκχύλισμα δενδρολίβανου. Με φρουκτόζη - μια φυσική γλυκαντική ύλη χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη- και χωρίς φοινικέλαιο θα δώσει στο πρωινό το κατάλληλο boost ενέργειας.

ταχίνι

Ένα προϊόν ''αληθινά θρεπτικό'' και ''ειλικρινά γευστικό'', βραβευμένο τόσο για τη γεύση του με Superior Taste Award του International Taste Institute στις Βρυξέλλες, όσο για τη διατροφική του αξία (Healthy Diet Awards). 

Tahini

Ο καθημερινός σύμμαχος για μια απολαυστική διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες, με συνδυασμούς που απογειώνουν γευστικά και θρεπτικά, ως άλειμμα σε ψωμί ολικής, ρυζογκοφρέτα και μπισκότα μαζί με κόκκινα φρούτα, φράουλες και μπανάνα, καθώς και στη χρήση homemade συνταγών σε pancakes, muffins, μωσαϊκό και μπάρες δημητριακών.  Φτιάξτε καθημερινά απολαυστικά smoothies ή power bowls με φρούτα εποχής και γιαούρτι και το πρωινό  δεν θα είναι ποτέ το ίδιο! 

Παράγεται στην Ελλάδα με εμπειρία από το 1984. 

INSTAGRAMFACEΒOOK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i