Φρυγανιά ολικής αλέσεως με...αλάτι το αγαπημένο φαγητό της Victoria Beckham

Για όσους αναρωτιούνται "τι τρώει πια και δεν παχαίνει".

victoriabeckham Instagram @victoriabeckham

Η Victoria Beckham διατηρεί μια petit, καλλίγραμμη σιλουέτα σχεδόν σε όλη της την ζωή, ακόμα και μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών της. Πολλοί είναι, επομένως, εκείνοι που αναρωτιούνται τι τρώει πια και δεν παχαίνει ούτε πόντο. Η διάσημη σχεδιάστρια προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της, έπειτα απο την αποκάλυψη του αγαπημένου της φαγητού, που δεν είναι άλλο, απο μια φρυγανιά ολικής αλέσεως με λίγο αλάτι. Το κορίτσι των Spice Girls μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με το φαγητό, τις αυστηρές δίαιτες που έχει ακολουθήσει κατά καιρούς αλλά και για τα αγαπημένα της γεύματα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην podcast εκπομπή της Ruth Rogers, με τίτλο "River Café's Table 4". 

Απαντώντας στην ερώτηση της οικοδέσποινας, ποιο είναι το φαγητό που της αρέσει να τρώει, όταν της το επιτρέπει η δίαιτα της, η Beckham απάντησε με ειλικρινά πως λατρεύει την φρυγανιά με λίγο πασπαλισμένο αλάτι. "Στο ζήτημα των φαγητών, είμαι τελείως βαρετή. Εντάξει, τι μου αρέσει πραγματικά λοιπόν; Μου αρέσει η φρυγανιά ολικής άλεσης με αλάτι", εξήγησε η σχεδιάστρια, αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Γελώντας με την απάντηση που έδωσε, η Rogers επιβεβαίωσε πως είναι ότι πιο βαρετό έχει ακούσει ποτέ, με την 47χρόνη επιχειρηματία να παραδέχεται πως λατρεύει το αλάτι!

Μεταξύ άλλων, η πρώην τραγουδίστρια ανέφερε πως απολαμβάνει να μαγειρεύει φαγητά χωρίς λάδι, βούτυρο ή σάλτσες. Εξομολογήθηκε πως έχει να φάει κόκκινο κρέας απο τότε που ήταν 7 χρονών, ενώ πλέον έχει κόψει εντελώς τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Για την Victoria Beckham, μαγειρική σημαίνει λαχανικά στον ατμό, με βαλσάμικο ξύδι και φυσικά αλάτι και πιπέρι. "Προτιμώ να αλατοπιπερώνω μόνη μου τα γεύματα μου, για αυτό και στα περισσότερα εστιατόρια, είμαι ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η σχεδιάστρια μόδας είχε περιγράψει τους αγώνες που έδωσε με την ανορεξία και την βουλιμία, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στα διατροφικά πρότυπα που επιλέγει να δίνεις στα παιδιά της. "Δεν θα καθίσω ποτέ με τα παιδιά μου και θα παραλείψω ένα γεύμα - πρέπει να δουν ότι η μαμά τους τρώει υγιεινά - πρέπει να δείξετε στους μικρούς ανθρώπους πώς να είναι υγιείς και ευχαριστημένοι με αυτό που είναι", είπε χαρακτηριστικά η Victoria Beckham.

Κεντρική Φωτογραφία: @VictoriaBeckham

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i