Pizza – toast: Η homemade εκδοχή πίτσας από την Hailey Bieber

Όταν δεν έχεις χρόνο για άνοιγμα ζύμης και δε θέλεις delivery, δοκίμασε την παρακάτω homemade εκδοχή πίτσας.

haileybieber @Instagram

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν τα καλλίγραμμα μοντέλα που βλέπουμε συνήθως στις πασαρέλες τρώνε ποτέ junk food; Κι όμως τρώνε (!) αλλά στην πιο υγιεινή και πολλές φορές homemade εκδοχή τους. Περίτρανο παράδειγμα η Hailey Bieber, η οποία ανάμεσα στα skin care βίντεο που ανεβάζει συνήθως στον λογαριασμό της στο Tik Tok, αποκάλυψε – για την ακρίβεια ετοίμασε – την αγαπημένη της συνταγή για ένα χορταστικό brunch ή ένα "ελαφρύ" βραδινό.

Το pizza – toast είναι το νόστιμο, σπιτικό σνακ που επιλέγει το διάσημο μοντέλο, όταν η ακαταμάχητη επιθυμία για ένα κομμάτι πίτσα κάνει την εμφάνισή της. Σε μόλις δέκα λεπτά ετοιμάζει την πιο γρήγορη πίτσα με βάση μερικές φέτες ψωμιού, αντικαθιστώντας την μπελαλίδικη και πολλές φορές παχυντική ζύμη. Προσθέτει τυριά, ντομάτα και μυρωδικά, απολαμβάνοντας χωρίς ενοχές την πιο εύκολη σπιτική πίτσα.

Για το pizza – toast της Hailey Bieber θα χρειαστείς:

Ψωμί με προζύμι σε φέτες

Μαργαρίνη

Λάδι τρούφας

Τυρί Burrata ή mozzarella

Ντομάτες σε φέτες

Ελαιόλαδο

Χυμό λεμονιού

Αλάτι

Σάλτσα μαρινάρα ή ντομάτα κλασσική

Παρμεζάνα τριμμένη

Ρίγανη

Κόκκινες νιφάδες πιπεριού

Εκτέλεση:

Άλειψε με μαργαρίνη τις φέτες ψωμιού και από τις δύο πλευρές, πασπαλίζοντας από πάνω λίγο λάδι τρούφας. Φρυγανίζουμε κάθε φέτα στο φούρνο μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Γέμισε κάθε φέτα με τυρί burrata και από πάνω τοποθέτησε ένα κομμάτι ντομάτας. Πασπάλιζε με λίγο αλάτι, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Ζέστανε την σάλτσα σε ένα μικρό τηγάνι και αφού ψήσεις τις φέτες στους 190°C, ρίξε από πάνω τη ζεστή σάλτσα, τρίψε λίγη παρμεζάνα και τοποθέτησε ξανά στο φούρνο για λίγα λεπτά ακόμα. Όταν τα τυριά έχουν λιώσει, αφαίρεσε το pizza – toast από το φούρνο και ρίξε από πάνω την ρίγανη και τις νιφάδες πιπεριού.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i