Sandra Bullock: Η διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που την βοηθούν να διατηρείται σε φόρμα

Η star του Hollywood διατηρεί μια άψογη και υγιής καλογυμνασμένη σιλουέτα εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Sandra Bollock @Instagram

H Sandra Bullock θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στους A-list stars που διατηρούν εδώ και δεκαετίες ένα υγιές, καλογυμνασμένο σώμα, χωρίς υπερβολές στον όγκο ή την γράμμωση. Η καταξιωμένη ηθοποιός έχει ενσαρκώσει μάλιστα ρόλους, οι οποίοι προβάλλουν την αθλητική σιλουέτα της και τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της. Το πέρασμα του χρόνου δεν αποτελεί εμπόδιο για την διατήρηση της φόρμας της, με την 57χρόνη star να έχει υιοθετήσει εξολοκλήρου έναν υγιεινό τρόπο ζωής με πρωταγωνιστές την τακτική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Τι άλλο περιλαμβάνει, λοιπόν, η wellness ρουτίνα της λαμπερής Bullock;

Εξασκείται στον έλεγχο των ποσοτήτων

Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, το πολυάσχολο πρόγραμμα της καθημερινότητας της, το οποίο πολλές φορές την αναγκάζει να βρίσκεται εκτός σπιτιού, την έχει οδηγήσει να χρησιμοποιεί υπηρεσίες παράδοσης έτοιμων φρέσκων γευμάτων, βοηθώντας την να επιλέγει τρόφιμα χωρίς γλουτένη και ζάχαρη και να ελέγχει την ποσότητα φαγητού που καταναλώνει. Ακόμα και όταν μαγειρεύει μόνη για τον εαυτό της προτιμά να μην το παρακάνει με την μερίδα και ας πρόκειται για το αγαπημένο της φαγητό.

Αγαπάει τα cheat days

Σε καθημερινή βάση, η Sandra Bullock αποφεύγει ανθυγιεινές και επιβαρυντικές για την σιλουέτα της τροφές, όμως επιτρέπει στον εαυτό της μια ημέρα την εβδομάδα να τρώει ότι επιθυμεί. Συνήθως το cheat day της ξεκινάει από την Παρασκευή το βράδυ και διαρκεί 24 ώρες, επαναφέροντας την διατροφή της την Κυριακή το πρωί.

Ασκείται όσο το δυνατόν περισσότερο

Μιλώντας για την fitness ρουτίνα της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε κάνει την εξής απλή και περιεκτική δήλωση που μαρτυρά πολλά για την αγαπημένη της συνήθεια: "Αν ήταν δυνατόν να γυμνάζομαι κάθε μέρα, θα το έκανα φυσικά". Η προπόνηση με αντιστάσεις αποτελεί must επιλογή της, ενώ όταν πρόκειται για αερόβια άσκηση, προτιμά την ποδηλασία, το kickboxing ή τις pilates.

Χορεύει μια ώρα κάθε μέρα

Ο χορός αποτελεί λατρεμένη ασχολία, για αυτό και βρίσκει πάντα λίγο χρόνο για μερικές φιγούρες. Μια ώρα, έξι φορές την εβδομάδα, η Bullock είτε παρακολουθεί μαθήματα χορού από κοντά είτε βάζει στο σπίτι μουσική και λικνίζεται δυναμικά στους ρυθμούς της.

Προτιμά το πράσινο τσάι

Πολλές φορές και για πολλούς λόγους. Αντί για καφέ, συχνά επιλέγει ένα φλιτζάνι γεμάτο αντιοξειδωτικά, από αυτά που προσφέρει κυρίως το πράσινο τσάι. Επίσης στο τέλος της ημέρας, μερικές γουλιές είναι το μυστικό της για ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

Διάβασε επίσης: Pizza – toast: Η homemade εκδοχή πίτσας από την Hailey Bieber

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i