Πώς θα απαλλαγείς από το περιττό βάρος διατηρώντας τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού;

Αυτός είναι ο νέος σύμμαχός σου στην απώλεια βάρους.

κιλά unsplash

Στην προσπάθειά σου να απαλλαγείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα από περιττά κιλά και λίπος σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει διάφορες δίαιτες express, οι οποίες ενώ υπόσχονται εγγυημένα αποτελέσματα, εσύ δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε αυτά. Η επιτυχία των εν λόγω διατροφών είναι αμφίβολη και τα συγκεκριμένα πλάνα, που αποκλείουν μεγάλες ομάδες τροφών, επικίνδυνα για την υγεία του οργανισμού σου. 

Μια δίαιτα για να είναι αποδοτική θα πρέπει να βασίζεται σε πληθώρα θρεπτικών συστατικών, τα οποία θα εξασφαλίσουν τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, όσο εσύ επιδιώκεις να χάσεις άμεσα βάρος μέσω της διατροφής και σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση.

Το 9 Days WEIGHT LOSS PROGRAM των EASTAR φροντίζει ακριβώς για την εξασφάλιση αυτή, καθώς πρόκειται για ένα πολύπροϊόν με πέντε συμπληρώματα διατροφής, καθένα από τα οποία έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο στη διαδικασία της απώλειας βάρους. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει μια ποικιλία συμπληρωμάτων για κάθε μια από τις ανάγκες που προκύπτουν σε μια δίαιτα express όπως ο μειωμένος μεταβολισμός, η χαμηλή ενέργεια, η έντονη πείνα, η αποκατάσταση των καταπονημένων μυών.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής:

GLUCOMANNAN. Λαμβάνοντας μια κάψουλα GLUCOMANNAN των EASTAR με ένα ποτήρι νερό, μειώνεται αισθητά το αίσθημα της πείνας. Η γλυκομαννάνη είναι μια φυτική ίνα που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού konjac. Ως πολυσακχαρίτης, έχει την ιδιότητα να απορροφά 100-200 φορές το βάρος της σε νερό, δημιουργώντας ένα αίσθημα κορεσμού, συμβάλλοντας, έτσι, σημαντικά στην απώλεια βάρους. 

ALOE / ROYAL JELLY. Το ALOE / ROYAL JELLY των EASTAR στοχεύει στην πλήρη αποτοξίνωση και ενυδάτωση του οργανισμού. Τόσο η αλόη όσο κι ο βασιλικός πολτός είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, σύμπλεγμα βιταμινών και ωφέλιμα λιπαρά οξέα, ουσίες που θωρακίζουν τον οργανισμό έναντι σε ξένους εισβολείς.

B12/Q10/MALIC ACID. Το B12 / Q10 / MALIC ACID των EASTAR αποτελεί ασπίδα προστασίας του οργανισμού, ενώ αυξάνει την αθλητική απόδοση και τις αντοχές και μειώνει το αίσθημα κόπωσης.

LIPOTROPIC. Το LIPOTROPIC των EASTAR είναι ένα προϊόν που περιέχει L – Carnitine, L – Citrulline και εκχύλισμα Green Coffee και στοχεύει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στην καύση του λίπους.

PROTEIN 92% 400 G PLUS BCAA. Η PROTEIN 92% 400 G PLUS BCAA των EASTAR, με γεύση μπανάνα, είναι μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος υψηλής περιεκτικότητας, ενισχυμένη με αμινοξέα BCAAs. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας BCAAs αυξάνουν τη μυϊκή μάζα, βελτιώνουν την αθλητική απόδοση και διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με μαγνήσιο που επιταχύνει την μυϊκή αποκατάσταση, και με σύμπλεγμα Βιταμινών Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

9 Days
iStock

Και πώς λειτουργούν τα εν λόγω συμπληρώματα; Το 9 Days WEIGHT LOSS PROGRAM είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη λιποσωμιακή τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι τα λιποσώματα, εγκλωβίζουν στο εσωτερικό τους τα ενεργά συστατικά των παραπάνω προϊόντων, και τα μεταφέρουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε απομακρυσμένο σημείο του κυττάρου. Επομένως, η αποδοτικότητά τους είναι εγγυημένη και βασίζεται στον δυναμικό συνδυασμό των πέντε βασικών προϊόντων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i