Η Jennifer Garner ετοιμάζει τα πιο εύκολα muffins μήλου

Το ιδανικό to go σνακ με ολόκληρα κομμάτια φρούτου και άρωμα κανέλας.

Jennifer Garner Instagram/JenniferGarner

Η Jennifer Garner όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται συχνά με τους followers της μυστικά και tips για την καλλίγραμμη αλλά και υγιή σιλουέτα που διατηρεί. Όπως επισημαίνει μέσω των αναρτήσεων της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει την φυσική της κατάσταση ακολουθώντας σχεδόν καθημερινά ένα πρόγραμμα γυμναστικής – διαφορετικό συχνά και ανάλογο με τις ανάγκες του σώματός της – ενώ δίνει μεγάλη προσοχή στην διατροφή της, την οποία όπως εξηγεί απολαμβάνει να επιμελείται μόνη της τόσο για την ίδια, όσο και για την οικογένειά της.

Η χολιγουντιανή σταρ σε πρόσφατη ανάρτηση, αποκάλυψε ποιο σνακ επιλέγει κάθε φορά που η έντονη επιθυμία για κάτι γλυκό της "χτυπάει" την πόρτα. Αυτό δεν είναι άλλο από τα muffins μήλου, τα οποία ετοιμάζει μόνη της σε χρόνο dt, χρησιμοποιώντας μάλιστα μήλα από τον κήπο της. Το εν λόγω go to σνακ είναι μια ιδανική επιλογή για το γραφείο, την παραλία, αλλά και το ταξίδι αφού μεταφέρονται εύκολα και διατηρούν αναλλοίωτη την γεύση και τα αρώματα τους για ώρες.

Muffins μήλου από την Jennifer Garner

Υλικά:

1 ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

⅓ φλιτζάνι λάδι — καρύδα, φυτικό — το βούτυρο λειτουργεί επίσης!

1 αυγό

1 φλιτζάνι βουτυρόγαλα

1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

2 ½ φλιτζάνια αλεύρι

2 ½ φλιτζάνια μήλα ψιλοκομμένα

Για το γαρνίρισμα:

½ φλιτζάνι ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, λιωμένο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 °C. Ανακατεύουμε τα υλικά με τη σειρά που δίνονται, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πρόσθεσε μέσα τα μήλα και έπειτα ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Ρίξε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί 9x13 (ή φόρμα για muffins). Συνδύασε τα τρία τελευταία υλικά για να φτιάξεις την επικάλυψη και πασπάλισε ομοιόμορφα πάνω από το μείγμα. Ψήσε για 45 λεπτά, φροντίζοντας να τα κοιτάζεις κάθε 20 λεπτά.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i