
Ευχαριστούμε το Μάνο Δημητρούλη, κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Master αθλητικής διατροφής (www.dietstories.gr)
Προσθέτοντας έστω και μικρή ποσότητα παντζαριού οι τηγανίτες αποκτούν αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και η βιταμίνη C
Vegan τρούφες παντζαριού με καρύδα: Δες εδώ τη συνταγή
Τηγανίτες παντζαριού ολικής άλεσης: Δες εδώ τη συνταγή
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr