Η δίαιτα για να σβήσεις την κυτταρίτιδα

Η διατροφολόγος Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου σου προτείνει το πλάνο διατροφής για να απαλλαγείς από 4-7 κιλά μέχρι το τέλος Ιουνίου και να έχεις λεία πόδια.

Διατροφή για ανοσοποιητικό

Εξόπλισε το ψυγείο και τα ντουλάπια σου με τις τροφές γεμάτες με θρεπτικά συστατικά, πίνε άφθονο νερό, ακολούθησε μια εξατομικευμένη δίαιτα, άρχισε να κινείσαι και μέχρι να μπει ο Ιούλιος θα απολαμβάνεις τη νέα σου εικόνα.

Τι είδους δίαιτα να κάνω;

Ο στόχος σου είναι εφικτός αν κάνεις μια δίαιτα στα μέτρα σου: Όπως αναφέρει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ευαγγελία Παναγιωτοπούλου: «Μαγικά ραβδάκια για να χάσουμε κιλά δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως πάντα μια χρυσή τομή που αν βρεθεί, μπορεί κάποιος να χάσει όσα κιλά του περισσεύουν χωρίς εκπτώσεις στην θρέψη και χωρίς να αποφύγει την κοινωνική ζωή του. Ιδανικά, η προσέγγιση αυτή θα είναι εξατομικευμένη. Βασίζεται σε μια διατροφή που θα συντάξει ένας διατροφολόγος και θα διατηρεί την υγεία σας ακμαία και το ηθικό σας υψηλό».

Για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα που είναι εν μέρει και γενετικά προκαθορισμένη, η δίαιτα είναι ένα ισχυρό όπλο: «Κρατήστε κατά νου ότι ο περιορισμός του κρέατος, του αλκοόλ, του καπνίσματος και του αλατιού, ανήκουν στο ίδιο οπλοστάσιο, όπως φυσικά και η επαρκής ενυδάτωση με νερό (φυσικό μεταλλικό, ανθρακούχο, αρωματισμένο με βότανα κλπ)».

Διάβασε περισσότερα στο Elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i