Προετοιμασία: 5 λεπτά
Εκτέλεση: 15 λεπτά
Μερίδες: 1
Υλικά:
600 γραμμάρια σολομός
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές φρέσκος άνηθος
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κουταλιά χυμό λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Φτιάξεις το μπάρμπεκιου (ξύλα, κάρβουνα)
Σε μπολ συνδυάζεις το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά, το σκόρδο, το λεμόνι και το αλατοπίπερο.
Με πινέλο περνάς το μείγμα πάνω από το σολομό όσο τον ψήνεις.
Ο σολομός είναι έτοιμος τη στιγμή που θα λιώνει στα κάρβουνα με το πιρούνι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr