Συνταγή για πατατόσουπα βελουτέ με γιαούρτι
Υλικά για 6 άτομα
- 500 γρ. πατάτες καθαρισμένες, κομμένες σε κυβάκια
- 4 μικρά κρεμμύδια ξερά και 4 φρέσκα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
- 60 γρ. βούτυρο
- 2-3 κουταλιές ξηρό άσπρο βερμούτ
- 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών
- 1 μεγάλος κρόκος αυγού
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- αλάτι, άσπρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- καρδιές μαρουλιού και μαϊντανός, για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr