Τρούφες τυριού με ρόδι: γιορταστικές και γευστικές

Ο food blogger, φτιάχνει γιορτινές τρούφες με κατσικίσιο τυρί και ρόδι.

Yλικά

250 gr τυρί κρέμα

250 γρ κατσικίσιο τυρί

200 gr παρμεζάνα, τριμμένο

φρέσκο ​​δενδρολίβανο, βασιλικός, θυμάρι ψιλοκομμένα

Αλάτι και πιπέρι

1 ρόδι

Εκτέλεση

Στο μπολ του μίξερ (εναλλακτικά, μπορούμε και με το χέρι), ενώνουμε τα τρία τυριά και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα.

Ρίχνουμε το δεντρολίβανο, το βασιλικό, το θυμάρι το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν.

Τυλίγουμε το μείγμα σε πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Εν τω μεταξύ, παίρνουμε τους καρπούς από το ρόδι και τους απλώνουμε σε ένα πιάτο.

Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε μικρές μπάλες. Στη συνέχεια τις κυλάμε πάνω στο πιάτο για να κολλήσουν οι καρποί του ροδιού . Μπορεί να χρειαστεί να συμπληρώσουμε τα κενά με το χέρι σε κάποια σημεία. Ξαναβάζουμε τις τρούφες στο ψυγείο και τις βγάζουμε  περίπου 20 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Περισσότερες συνταγές στο blog του Γαβριήλ Νικολαΐδη coolartisan.net

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i