2 γλυκές συνταγές με παντζάρι από το διαιτολόγο Μάνο Δημητρούλη #healthyvalentine

Το παντζάρι έχει υψηλή θρεπτική αξία και πολλές ευεργετικές επιδράσεις για το ανθρώπινο σώμα. Το ροζ του χρώμα είναι ιδανικό για την Ημέρα των Ερωτευμένων!

14.02.2018

εχεις διαβασει

Ευχαριστούμε το Μάνο Δημητρούλη, κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Master αθλητικής διατροφής (www.dietstories.gr)

Diet tip

Προσθέτοντας έστω και μικρή ποσότητα παντζαριού οι τηγανίτες αποκτούν αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες, φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά όπως το μαγνήσιο, το κάλιο και η βιταμίνη C

Vegan τρούφες παντζαριού με καρύδα: Δες εδώ τη συνταγή

 

 

Τηγανίτες παντζαριού ολικής άλεσης: Δες εδώ τη συνταγή

 

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

#shapegreece