Κεφτεδάκια γαλοπούλας από τα χεράκια της Άλμπα

Η Τζέσικα Άλμπα, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, είναι και καλή μαγείρισσα. Δες πως φτιάχνει Light κεφτεδάκια γαλοπούλα στην εκπομπή της Μάρθα Στιούαρτ.

23.07.2013

εχεις διαβασει

Κεφτεδάκια γαλοπούλας από τα χεράκια της Άλμπα

Υλικά:

900 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας (πέρασε το φιλέτο στήθος από το μούλτι)
2 αυγά
2 κουταλιές μείγμα μπαχαρικών
1/4 κούπας καρότα ψιλοκομμένα
1/4 κούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κούπας κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά αλάτι
3/4 κούπας ζωμό κοτόπουλου
ψίχουλα ψωμιου- η Τζέσικα χρησιμοποιεί Panko, μια ποικιλία ιαπωνικού ψωμιού αλλά εσύ θα επιλέξεις αυτό που θέλεις, ακόμα και ψωμί του τοστ.

Εκτέλεση:

Πλάθεις τα κεφτεδάκια και σε μεγάλο τηγάνι, βάζεις λάδι να κάψει.
Τοποθετείς τα κεφτεδάκια και ψήνεις για 7 λεπτά.
Προσθέτεις μισή κούπα ζωμό κορόπουλου, σκεπάζεις, κατεβάζεις τη θερμοκρασία και αφήνεις να βράσουν τα κεφτεδάκια μέχρι να απορροφηθεί σχεδόν όλος ο ζωμός.  Προσθέτεις το υπόλοιπο 1/4 της κούπας ζωμό κοτόπουλου και ανεβάζεις τη θερμοκρασία.
Σερβίρεις. Δες και το βίντεο

Προτίμησε οργανικά λαχανικά και κρέας.[fvplayer src=”https://www.shape.gr/wp-content/videos/Turkey_Meatballs_Jessica_Alba_Martha_Stewart.flv” width=780 height=400]

[related id="11369"]

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece