Κεφτεδάκια γαλοπούλας από τα χεράκια της Άλμπα

Η Τζέσικα Άλμπα, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, είναι και καλή μαγείρισσα. Δες πως φτιάχνει Light κεφτεδάκια γαλοπούλα στην εκπομπή της Μάρθα Στιούαρτ.

23.07.2013

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Κεφτεδάκια γαλοπούλας από τα χεράκια της Άλμπα

Υλικά:

900 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας (πέρασε το φιλέτο στήθος από το μούλτι)
2 αυγά
2 κουταλιές μείγμα μπαχαρικών
1/4 κούπας καρότα ψιλοκομμένα
1/4 κούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κούπας κολοκυθάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά αλάτι
3/4 κούπας ζωμό κοτόπουλου
ψίχουλα ψωμιου- η Τζέσικα χρησιμοποιεί Panko, μια ποικιλία ιαπωνικού ψωμιού αλλά εσύ θα επιλέξεις αυτό που θέλεις, ακόμα και ψωμί του τοστ.

Εκτέλεση:

Πλάθεις τα κεφτεδάκια και σε μεγάλο τηγάνι, βάζεις λάδι να κάψει.
Τοποθετείς τα κεφτεδάκια και ψήνεις για 7 λεπτά.
Προσθέτεις μισή κούπα ζωμό κορόπουλου, σκεπάζεις, κατεβάζεις τη θερμοκρασία και αφήνεις να βράσουν τα κεφτεδάκια μέχρι να απορροφηθεί σχεδόν όλος ο ζωμός.  Προσθέτεις το υπόλοιπο 1/4 της κούπας ζωμό κοτόπουλου και ανεβάζεις τη θερμοκρασία.
Σερβίρεις. Δες και το βίντεο

Προτίμησε οργανικά λαχανικά και κρέας.[fvplayer src=”https://www.shape.gr/wp-content/videos/Turkey_Meatballs_Jessica_Alba_Martha_Stewart.flv” width=780 height=400]

Editor's Picks

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

#shapegreece