Η πρώτη cola με φυσικό μεταλλικό νερό και μηδέν ζάχαρη είναι γεγονός!

Η ελληνική αγορά υποδέχεται ένα νέο και καινοτόμο αναψυκτικό!

soft-drink-being-poured-into-glass-picture-id533575209

Το zero είναι η επιζητούμενη κατάληξη στην αντίστροφη μέτρηση της πανδημίας. Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και το σύμβολο της νέας ελπιδοφόρας αρχής, το σημείο της δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο και η αφορμή για κάτι νέο στη βιομηχανία τροφίμων, μία νέα cola που περιέχει μηδέν ζάχαρη και αποτελείται από Φυσικό Μεταλλικό νερό, δίνοντας μια νέα, πιο healthy διάσταση στον όρο «αναψυκτικό», έτσι όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αλλά και τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, η εταιρία Βίκος με δημιουργικότητα και έμπνευση, επανέρχεται με μία πρόταση αναψυκτικού ελληνική και φυσική! Η αποκλειστική συνταγή της Βίκος Cola Zero Sugar φέρνει μία μοναδική πρόταση και εμπλουτίζει την οικογένεια των αναψυκτικών της. Η Βίκος, πάντα με στόχο το επόμενο πρωτοπόρο βήμα, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο χώρο των αναψυκτικών!

Η πρώτη cola με φυσικό μεταλλικό νερό και μηδέν ζάχαρη είναι γεγονός! - εικόνα 1

Η Βίκος Cola Zero Sugar είναι ένα προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, μοναδικό στη σύστασή του και εκπληκτικό στη γεύση του, αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένης έρευνας δυο ετών.

Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της Βίκος Cola Zero Sugar που την καθιστά μοναδική στην αγορά είναι τα βασικά της συστατικά: το Φυσικό Μεταλλικό Νερό το οποίο δεν επιδέχεται καμία απολύτως επεξεργασία και το φυσικό διοξείδιο του άνθρακα πηγής. Η νέα Βίκος Cola Zero Sugar είναι εδώ για να συνοδεύσει κάθε νέο μας ξεκίνημα, κάθε μικρή ή σπουδαία στιγμή της ζωής μας. Γιατί, άλλωστε, πάντα, κάθε Ζero είναι και μια νέα αρχή!

Αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας:

Από το 2010 έως σήμερα η εταιρία έχει υλοποιήσει σημαντικά επενδυτικά προγράμματα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ηγετική θέση της Βίκος στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού και των αναψυκτικών.

• Επέκταση μονάδας εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών στη μονάδα στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

• Επέκταση μονάδας εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και επιτραπέζιου νερού στη μονάδα στο Πέραμα Ιωαννίνων.

• Επέκταση δυναμικότητας υφιστάμενης μονάδας παραγωγής προπλάσματος πλαστικών φιαλών ΡΕΤ και πωμάτων ΡΕ.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i