Το Shake Van της Herbalife Nutrition βρέθηκε στο Athens Metro Mall

Ένα μοναδικό τριήμερο αφιερωμένο στην υγιεινή διατροφή

Screenshot_2

Το τριήμερο 31 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου το Shake Van της Herbalife Nutrition υποδέχθηκε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall και όσους επιθυμούσαν να μπορούν να δοκιμάσουν υγιεινά Herbalife Nutrition Shakes με τα νέα πρωτεϊνούχα ροφήματα Formula 1, που θα παρασκευάζονται επί τόπου σε τρεις διαφορετικές γεύσεις γεμάτες ενέργεια.

Το Shake Van της Herbalife Nutrition βρέθηκε στο Athens Metro Mall - εικόνα 1

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε live cooking από τον γνωστό Σεφ Γιώργο Τσούλη για τους επισκέπτες, με υγιεινές και γρήγορες συνταγές που άξιζε να δοκιμάσει κανείς. Για την παρασκευή των συγκεκριμένων γεύσεων, χρησιμοποιήθηκαν βέβαια τα προϊόντα της Herbalife Nutrition.

Τη πρωτοβουλία της Herbalife Nutrition θα συνοδεύσουν μουσικές επιλογές τόσο την Παρασκευή, από τον 96.9 Rock FM με τους Αλέξανδρο Βραχωρίτη και Τάσο Καρατζή, όσο και το Σάββατο από τον 95.2 FM Athens Deejay με τον Γιάννη Τούμπανο, οι οποίοι θα είναι εκεί για να κάνουν live ραδιοφωνική εκπομπή από το χώρο που θα στηθεί το Shake Van.

Read Next

MORE FROM

Fitness

LIFE Παρ, 16 Απρ 2021

Facebook: Εγκαινιάζει το Get Digital στην Ελλάδα, ένα έργο που βοηθά γονείς, εκπαιδευτικούς και νέους να κινηθούν με ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο

Πλήρεις οδηγοί, πόροι και ένας κύκλος δωρεάν σεμιναρίων που οργανώνονται από το Χαμόγελο του Παιδιού για την ανάπτυξη των απαιτούμενων δεξιοτήτων με στόχο την εκπαίδευση ενήμερων ψηφιακών πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i