Το "μυστικό" κάθε γυναίκας στη ρύθμιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης

Το συμπλήρωμα διατροφής που υπόσχεται να βοηθήσει σε μία από τις σημαντικότερες περιόδους όλων των γυναικών.

εμμηνόπαυση iStock

Κάθε γυναίκα που βρίσκεται στην εμμηνόπαυση θα συμφωνήσει πως η περίοδος αυτή ήταν μία από τις σημαντικότερες στη ζωή της. Με την τεράστια αλλαγή στην ψυχολογία και το σώμα, η πλειονότητα των γυναικών εξηγούν πως στην αρχή της φάσης αυτής ήταν σαν να μην μπορούσαν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους, ούτε να τον ελέγξουν. Δεδομένου ότι πρόκειται για μία εμπειρία, την οποία η καθεμία τη βιώνει διαφορετικά, με αρκετές γυναίκες να αντιμετωπίζουν δυσάρεστα συμπτώματα ξεκινώντας τον νέο αυτό κύκλο, αναμφίβολα θα ήταν καταπληκτικό να υπήρχε ένας προσωπικός "κρυφός σύμμαχος" στο συχνά δύσκολο ταξίδι. Εσύ έχεις ακούσει για το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS;

Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που στοχεύει στην καθυστέρηση και την μείωση της έντασης των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, κάτι που αν κάθε γυναίκα γνώριζε, ίσως θα κατάφερνε να αποφύγει δυσάρεστες κατάστασεις. 

Σύμφωνα με τα συστατικά του, η 5-υδροξυτρυπτοφάνη που είναι φυτικής προέλευσης (από το Griffonia Extract), μετατρέπεται σε σεροτονίνη, η οποία βοηθά στη ρύθμιση της διάθεσης και της συμπεριφοράς και έχει θετική επίδραση στον ύπνο, το άγχος, την όρεξη και την αίσθηση του πόνου. Έρευνες αποδεικνύουν ότι το Rhodiola Rosea είναι ένας πιθανός εκλεκτικός ρυθμιστής υποδοχέα οιστρογόνου (SERM) και μπορεί να καθυστερήσει ή/και να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης που σχετίζονται με τη γνωστική, ψυχολογική, καρδιαγγειακή λειτουργία αλλά και με την οστεοπόρωση.

Από την άλλη, η Μανόλια και η Βαλεριάνα που περιέχει, μειώνουν σημαντικά το στρες και το άγχος και βελτιώνουν τα επίπεδα του ύπνου και τη διάθεση, μειώνουν τα φαινόμενα της ευερεθιστότητας, και περιορίζουν τη σοβαρότητα και τη συχνότητα των εξάψεων.

εμμηνοπαυση

Ωστόσο, πέρα από τα δραστικά συστατικά που το συμπλήρωμα διατροφής περιλαμβάνει, αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει και που στην πράξη αυξάνει την αποτελεσματικότητά του είναι η PROBIO® τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Τι σημαίνει αυτό; Το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS είναι εμπλουτισμένο με προβιοτικά, τα οποία βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα και υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου. Κάθε κάψουλα περιέχει 11 εκατομμύρια προβιοτικά κι έτσι, τα συστατικά απορροφούνται σε μεγαλύτερο ποσοστό, καθιστώντας το MAGNOLIA OFFICIALIS. 5HTP. VALERIAN. RHODIOLA ROSEA των BIO TONICS πιο αποτελεσματικό.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο: https://bettervita.gr/ag-magnolia-officialis-5htp-valerian-rhodiola-rosea-275mg?search=magnolia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i