4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής

Για να έχεις επαρκή λήψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών.

συμπληρώματα διατροφής

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος και η μη ισορροπημένη διατροφή, μπορούν να επηρεάσουν την επαρκή κάλυψη των θρεπτικών αναγκών του οργανισμού και να καταστήσουν επιτακτική τη συμπληρωματική λήψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών.

4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής - εικόνα 1

Τα συμπληρώματα που προτείνει η NOW® Foods:

4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής - εικόνα 2

Ωμέγα 3

Tα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των απαραίτητων λιπαρών οξέων που ο ανθρώπινος οργανισμός αδυνατεί να συνθέσει κι επομένως καθίσταται απαραίτητη η λήψη τους μέσω της διατροφής. Η λειτουργία τους είναι υποστηρικτική ως προς τη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος και του εγκεφάλου, την αντιμετώπιση των «κρυφών» φλεγμονών, προάγοντας συγχρόνως την υγεία της επιδερμίδας (υφή και ενυδάτωση).

Τo σκεύασμα Ultra Omega-3 της NOW Foods προέρχεται κυρίως από σαρδέλα, αντζούγια και σκουμπρί ανοιχτής θαλάσσης ενώ υπόκειται σε διεξοδικό έλεγχο για την απουσία πιθανών βλαβερών μολυσματικών στοιχείων, όπως ο υδράργυρος, τα βαρέα μέταλλα, τα PCB's και οι διοξίνες.

4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής - εικόνα 3

Προβιοτικά

Η ισορροπία της εντερικής μικροβιακής χλωρίδας επηρεάζεται από ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων και παθήσεων. Τα προβιοτικά σκευάσματα συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της εντερικής μικροχλωρίδας και δρουν υπέρ των φυσικών ενδογενών μηχανισμών αποτοξίνωσης του οργανισμού. Επί πρόσθετα, υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο ως προς την προστασία του ευαίσθητου εντερικού ιστού (χώρα της ανοσολογικής δράσης).

'Ένας καλός τύπος προβιοτικών στελεχών ενισχύει τη διαδικασία πέψης, διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και συμβάλλει στη σύνθεση ορισμένων εξ’ αυτών όπως οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και η βιταμίνη Κ.

To σκεύασμα Probiotic-10™ 25 Billion της NOW Foods φέρει τη σήμανση “Strain Verified”, η οποία εγγυάται ότι τα προβιοτικά στελέχη και η ταυτότητα τους έχουν επαληθευτεί με τις πιο πρόσφατες αναλυτικές μεθόδους (Dupont™ RiboPrinter® Microbial Characterization System).

4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής - εικόνα 4

Βιταμίνη D3

Η παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μια φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB. Η καταλυτική δράση του ηλιακού φωτός όμως ποικίλλει. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η παρατεταμένη χρήση φωτοπροστατευτικών προϊόντων και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες συντελούν στην εκτεταμένη εμφάνιση ανεπάρκειας βιταμίνης D3, η οποία επηρεάζει περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλες τις εθνικότητες και όλες τις ηλικίες.

Η NOW Foods παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Vitamin D-3 υψηλής ισχύος, που βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας. Προάγει την επαρκή απορρόφηση του ασβεστίου, γεγονός που επίσης συμβάλλει στην υγεία των οστών και των δοντιών. Επί πρόσθετα, συμμετέχει στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού νευρικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

4 πολύτιμες ομάδες συμπληρωμάτων διατροφής - εικόνα 5

'Ένζυμα

Το σώμα παράγει αποκλειστικά τα δικά του φυσικά ένζυμα, όμως οι δυνατότητες του συστήματος αυτού φθίνουν με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η συχνή κατανάλωση επεξεργασμένων και μαγειρεμένων τροφίμων, καθώς και η απουσία ωμών και ακατέργαστων τροφών, οδηγεί σε ανεπιθύμητες κοιλιακές διαταραχές (άλγος, μετεωρισμό, αποβάλλοντα αέρια κ.ο.κ.).

Το σκεύασμα Super Enzymes της NOW Foods περιέχει έναν συνδυασμό πεπτικών ενζύμων, βρωμελαΐνης, παγκρεατίνης, παπαΐνης και εκχυλίσματος χολής βοοειδών. Το εν λόγω μείγμα, ενισχύει τη διαδικασία πέψης και απορρόφησης των τροφών, αφού είναι ικανό να διασπά μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λιπών, διοχετεύοντας τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της ΝΟW Foods επισκεφθείτε τη σελίδα: www.nowfoods.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i