Βραστήρας 1,7l για ζεστό νερό σε ελάχιστο χρόνο!

Απαραίτητη συσκευή στην κουζίνα μας!

Βραστήρας 1,7 L

Ο βραστήρας είναι μια απαραίτητη ηλεκτρική συσκευή για κάθε μοντέρνο σπίτι. Με τη χρήση του μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα το αγαπημένο σας ρόφημα ή να βράσετε νερό για να μαγειρέψετε.

Ο VIVA Collection Βραστήρας 1,7 L αποτελεί εγγύηση για έτοιμο ζεστό νερό για κάθε χρήση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η μπλε λυχνία LED και η ενδεικτική λυχνία ανάβουν όταν ο βραστήρας ενεργοποιείται. Έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε φωτισμό. Μπορείτε να δείτε τη διάφανη ένδειξη στάθμης νερού και από τις δύο πλευρές. Ο μπλε φωτισμός υποδεικνύει πότε ο βραστήρας είναι ενεργοποιημένος.

Αυτός ο βραστήρας διαθέτει μπλε εσωτερικό φωτισμό LED, για πιο απολαυστική και χαλαρωτική διαδικασία βρασμού. Η καλυμμένη αντίσταση από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει γρήγορο βρασμό και εύκολο καθαρισμό. Ο βραστήρας απενεργοποιείται αυτόματα όταν το νερό είναι έτοιμο, κατά την ανύψωση από τη βάση ή όταν υπάρχει πολύ λίγο νερό.

Το αποσπώμενο φίλτρο micro-mesh στο στόμιο περιορίζει όλα τα σωματίδια αλάτων με μέγεθος > 200 μικρομέτρων και εξασφαλίζει ότι το νερό που βάζετε στο φλιτζάνι σας είναι καθαρό. Η ηλεκτρική βάση με μεταλλικό περίβλημα για την απόλυτη εμπειρία με ανοξείδωτο ατσάλι. Το καπάκι με ελατήριο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και ανοίγει εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ αποφεύγεται η επαφή με τον ατμό. Αυτός ο βραστήρας είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι κατάλληλο για χρήση με τρόφιμα, για πεντακάθαρο νερό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i