Τι να φάω στην εγκυμοσύνη; Πώς τρέφεται η Jessica Simpson

Η star του Χόλιγουντ Jessica Simpson περιμένει το πρώτο της παιδί και εξηγεί τι έχει αλλάξει στη διατροφή της αυτή την περίοδο. 

24.01.2012

εχεις διαβασει

τι να φάω στην εγκυμοσύνη

Η star του Χόλιγουντ Jessica Simpson περιμένει το πρώτο της παιδί και εξηγεί τι έχει αλλάξει στη διατροφή της αυτή την περίοδο. Η Jessica τονίζει πως στη φάση αυτή παίρνει μεν βάρος αλλά γνωρίζει πως αυτό είναι κάτι φυσιολογικό: “Όλοι πίστευαν πως θα έχω πρόβλημα αλλά νιώθω αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου και δεν έκλαψα καθόλου για τα κιλά που πήρα. Δέχτηκα μεγάλη κριτική για τα περιττά μου κιλά πριν μείνω έγκυος αλλά επειδή δεν ήμουν ποτέ αυτό που λένε ‘στέκα’, απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου χωρίς ενοχές”.

Αιμορροΐδες στην εγκυμοσύνη: Το πρόβλημα και τι μπορείς να κάνεις

Είναι επικίνδυνο το κρυολόγημα στην εγκυμοσύνη;

Η Simpson που σε λίγο θα μπει στον μήνα της για να γεννήσει, έχει πάρει περισσότερα από 13 κιλά και για να μην πάρει άλλο βάρος, φρόντισε από νωρίς να κόψει το αλάτι από τη διατροφή της. Η Τζέσικα είχε τρελή αδυναμία στις υπερβολικά αλατισμένες τροφές και το γκουακαμόλε αλλά τελικά η νεαρή τραγουδίστρια το ξανασκέφτηκε, προσέλαβε δικό της σεφ και από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά, ακολούθησε ειδική διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για την ίδια και το μωρό.

Τι να φάω στην εγκυμοσύνη; Πώς τρέφεται η Jessica Simpson

  • Καταναλώνει περισσότερα γαλακτοκομικά, άπαχο κρέας, ψάρι και αβγά.
  • Τρώει αρκετά φρούτα αλλά κυρίως πλούσια σε βιταμίνη Α (καρότο, βερίκοκα, σπανάκι),
  • Δεν ξεχνά τις τροφές πλούσιες σε σίδηρο όπως είναι το σπανάκι, οι φακές και τα αβγά.

Editor's Picks

Περισσότερα από Shape Mama

Best of network

#shapegreece