Πώς θα φτιάξεις σπιτικά δημητριακά σοκολάτας, όπως η διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου

Σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα και μέλι!

29.06.2018

Γράφει: Βίκυ Πασχάλη

εχεις διαβασει

Τι να φάει το παιδί το μεσημέρι; Η διαιτολόγος μας δίνει ιδέες για το μεσημεριανό (για να το τρώει σίγουρα και να γεμίζει βιταμίνες!)

Για να φτιάξεις σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα, δοκίμασε τη συνταγή που μας δίνει η διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου.

Σε ένα μπολ βάλε:

  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας,
  • 5 κ.σ. δημητριακά ρυζιού,
  • 1.κ.σ. κακάο,
  • 1 κ.γ. μέλι και
  • λίγη κανέλα

Ανακάτεψε τα όλα τα υλικά μαζί με τα χέρια σου.

Ψήσ’ τα σε λαμαρίνα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στους 160°C για περίπου 20 λεπτά και είναι έτοιμα!

Συντηρούνται φρέσκα για περίπου 2 εβδομάδες σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.

Περισσότερα από Shape Mama

Best of network

#shapegreece