6 δύσκολες αλήθειες για τα πρώτα 2 χρόνια με 2 παιδιά

Η μικρή κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου έγινε 2 χρονών και εκείνη γράφει για τα σκοτεινά μονοπάτια αυτής της διαδρομής, που κανείς δεν μιλάει ανοιχτά γι’αυτά.

05.03.2019

εχεις διαβασει

Eliana In Babyland | 6 δύσκολες αλήθειες για τα πρώτα 2 χρόνια με 2 παιδιά

Η Βικτώρια έγινε δυο. Το μικρό μωράκι μου δεν είναι πια μωράκι. Είναι ολόκληρο παιδάκι πια, τρέχει, πηδάει, χορεύει, τραγουδάει, μιλάει αδιανόητα καλά για την ηλικία της (η Ισαβέλλα στην ηλικία της έλεγε μόνο δισύλλαβες λέξεις – η Βικτώρια κοντεύει να μας απαγγείλει Σαίξπηρ) και προσπαθεί από μόνη της να βγάλει την πάνα.

Όμως η Βικτώρια δεν είναι η μόνη που μεγάλωσε: μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, εγώ μεγάλωσα, ωρίμασα και εξελίχθηκα πολύ. Τα δύο πρώτα χρόνια με το δεύτερο παιδί μου (με έμφαση στον πρώτο χρόνο) τα πέρασα hardcore, χωρίς να πολυκαταλαβαίνω τι γίνεται, σαν να έχω μεθύσει από ένα κοκτέιλ κούρασης, αϋπνίας, μαύρων σκέψεων, τύψεων. Τώρα όμως έφτασε η στιγμή που μπορώ να μιλήσω για αυτό τον καιρό, με την ελπίδα πως κάπου εκεί έξω με διαβάζει κάποια παιγμένη μαμά δύο παιδιών και θα αισθανθεί λιγότερο μόνη. Σε εσένα, λοιπόν, υπόσχομαι: όταν το δεύτερο μωράκι σου θα σβήνει τα δύο κεράκια του, εσύ θα είσαι στο πλάι του ωριμότερη, δυνατότερη, σοφότερη και οι μαύρες σκέψεις θα έχουν φύγει πια μακριά. 

Topics:

[related id="416155"]

Περισσότερα από Shape Mama

Best of network

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 531918802.