Τι διαβάζουν τα παιδιά των Shape mamas;

Πάρε ιδέες από 3 editors του Shape

31.05.2018

εχεις διαβασει

τι διαβάζουν τα παιδιά

Τι διαβάζουν τα παιδιά των Shape mamas; Πάρε ιδέες από τρεις editors του Shape.gr παρακάτω, για το επόμενο βιβλίο του παιδιού σου! 

Σοφία Μάργαρη

«Το Ημερολόγιο μιας ξενέρωτης 11: Ιστορίες από μια όχι και τόσο καλή δήθεν φίλη (εκδόσεις Ψυχογιός) είναι το βιβλίο που διαβάζει αυτή την περίοδο η Αθηνά. Είναι 13 χρονών και τα βιβλία αυτά, που απεικονίζουν κατά κάποιον τρόπο όσα ζουν τα παιδιά στο σχολείο και με τους φίλους τους, είναι τα αγαπημένα τους – πηγαίνουν από χέρι σε χέρι μέσα στην τάξη!».

Δες επίσης: Τέτανος: Ποια η διαφορά μεταξύ αντιτετανικού ορού και εμβολίου;

Μυρτώ Μήτσιου

«Με τη Σύλια (θα κλείσει σε λίγο τα 4) περνάμε τη φάση που προσπαθούμε να δώσουμε όνομα στα συναισθήματα ώστε να μπορεί να εκφράζει όλα όσα νιώθει. Ένα από τα αγαπημένα της βιβλία είναι Η ανυπόμονη Εύη της (δικής μας) Ελένης Δασκαλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός».

Δες επίσης: Πως θα προστατεύσεις το παιδί σου από το δευτερεύοντα πνιγμό

Νάνσυ Βλοντάκη

Ο 10χρονος γιος μου, ο Δημήτρης, έχει αυτή την περίοδο στο κομοδίνο του το βιβλίο Ιστορίες που τις είπε η αγορά της Μαρίας Αγγελίδου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Είναι από μια σειρά ιστορικών παραμυθιών που συνδυάζει τη μάθηση με τη χαρά της ανάγνωσης!

Editor's Picks

Περισσότερα από Shape Mama

Best of network

#shapegreece