Το αληθινό πρόσωπο της επιλόχειας κατάθλιψης (μια μητέρα μιλάει για τη δική της μάχη)

H Tori είναι μια νέα μητέρα από την Καλιφόρνια που πάλεψε με την επιλόχειο κατάθλιψη, όπως τόσες άλλες.

22.01.2019

Γράφει: Themamagers.gr

εχεις διαβασει

Το αληθινό πρόσωπο της επιλόχειας κατάθλιψης | Μια μητέρα μιλάει για τη δική της μάχη

H Tori είναι μια νέα μητέρα από την Καλιφόρνια που πάλεψε με την επιλόχειο κατάθλιψη, όπως τόσες άλλες. Αντί να ποστάρει ωραιοποιημένα κείμενα στο instagram, μόνο με χαρούμενες στιγμές που θυμίζουν διαφήμιση, δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της όταν βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση. Κι αυτό, όχι για να κάνει εντύπωση, αλλά για να φωνάξει σε όλες τις μητέρες ότι δεν είναι μόνες. Ότι η επιλόχειος κατάθλιψη υπάρχει, δεν είναι μύθος, πολλές μητέρες την βιώνουν, αλλά είναι κάτι που περνάει. Κι αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να το αντιμετωπίσεις.

«Το κάνω. Ξεσπώ ξανά στη φωτογραφία. Σε αυτή τη φωτογραφία που αντανακλά το πως νιώθω, κάθε φορά για διαφορετικό λόγο. Αυτή τη φορά είμαι απλά συγκλονισμένη. Προσπαθώ πραγματικά πολύ σκληρά να δημιουργήσω μια ισορροπημένη ζωή για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, παρόλο που νιώθω ότι έχω καταρρεύσει»…

Διάβασε περισσότερα στο themamagers.gr

Topics:

Περισσότερα από Shape Mama

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.