Αναστάσιος Βεκρής

Ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός.

VEKRIS

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μέλος της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής), εγγεγραμένος στο Specialist Registry του General Medical Council στη Μ. Βρεττανία, μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και της IPRAS. www.advancedhairclinics.gr

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εξειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική και την Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική, Μικροχειρουργική και Εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα. Εξειδικεύτηκε στη χειρουργική αποκατάσταση των αλωπεκιών και στη μεταμόσχευση μαλλιών στο KNU University Hospital of South Korea, στο Λονδίνο και στο San Francisco, USA.

Διατέλεσε Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας του DHI International Medical Group. Είναι ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής της κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics καθώς και του Cosmetic Derma Medicine Medical Group στην Αθήνα. Ασχολείται με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE.

www.advancedhairclinics.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i