Χριστόφορος Καραϊσαρίδης

Γενικός Χειρουργός, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική για την αντιμετώπιση παθήσεων της κοιλιάς

KARAISARIDIS_01 Καραϊσαρίδης

Δρ. Χριστόφορος Καραϊσαρίδης, Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν και ιδρυτής του Laser Medical Center. Ασχολείται με την Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική για την αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της κοιλιάς (χειρουργική της παχυσαρκίας, ογκολογία πεπτικού, καλοήθεις παθήσεις πεπτικού, κήλες, γυναικολογική ογκολογία).

Ο Δρ. Χριστόφορος Καραϊσαρίδης τελείωσε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε ειδικότητα χειρουργικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης όπου του δόθηκε τιμητικά ο τίτλος του Visiting Professor of Surgery.

Έχει εξειδικευτεί στη χρήση της Ρομποτικής Χειρουργικής για την αντιμετώπιση όλων των μορφών των κηλών της κοιλιακής χώρας και πραγματοποιεί επεμβάσεις με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν. Έχει μετεκπαιδευτεί σε πολλά θέματα αιχμής στη Γενική Χειρουργική σε διάφορα ευρωπαϊκά νοσοκομεία (χειρουργική ογκολογία ήπατος-παγκρέατος – νοσοκομείο Beaujon στο Παρίσι, λαπαροσκοπική ογκολογία πεπτικού – Nοσοκομείο OLV στην Alst, λαπαροσκοπική χειρουργική της παχυσαρκίας – Νοσοκομείο St Pierre στην Brugge, ρομποτική χειρουργική - Νοσοκομείο HUG στην Γενεύη). Παράλληλα με την Ρομποτική Χειρουργική ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την χρήση laser στην Χειρουργική και την Αισθητική Ιατρική.

Εφαρμόζει τεχνολογία laser για τη θεραπεία παθήσεων της περιπρωκτικής περιοχής καθώς και για γυναικολογικές εφαρμογές, όπως κολπική χαλάρωση, ακράτεια από στρες και μετεμμηνοπαυσιακή ατροφία. Σήμερα εφαρμόζει μια δική του αποκλειστικά τεχνική για την laser αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου, το FOTOLIFT σε συνδυασμό με PRP για την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων.

aimoroides-therapy.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i