Γιώργος Ηλίας

MD, PhD Γενικός Χειρουργός

Γεώργιος Ηλίας

Δρ. Γεώργιος Π. Ηλίας, MD, PhD, γενικός χειρουργός. Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών με εξειδίκευση στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική του Πεπτικού και στη χειρουργική για τις παθήσεις του πρωκτού με LASER. hlias.gr

Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Γεώργιος Ηλίας είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών. Στην χειρουργική κλινική του υποστηρίζονται τρία εξειδικευμένα τμήματα: Παθήσεων του παχέος εντέρου και ορθοπρωκτικών παθήσεων (θεραπείες Laser), τμήμα ανακατασκευής του κοιλιακού τοιχώματος - κήλες (λαπαροσκοπικές μέθοδοι TAPP, TEP) και τμήμα Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής.

Αποφοίτησε από τη Ιατρική Σχολή του Univercitatea Medicina Farmatie Craiova και κατά τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό εξειδικεύτηκε στην Καταδυτική Ιατρική και Υπερβαρική Οξυγονοθεραπεία. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στις Ενδοσκοπικές Προσεγγίσεις Παχέος Εντέρου. Διαθέτει Διδακτορική Διατριβή από το Πανεπιστημίο Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Επείγουσα Ιατρική και Διεθνή Ιατρική – Διαχείριση Κρίσεων Υγείας. Κατά τη μετεκπαίδευση και εξειδίκευσή του έχει συνεργαστεί με νοσοκομεία και κλινικές στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελλάδα.

Έχει, τέλος, μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ειδικευόμενων γιατρών και σπουδαστών.

http://hlias.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i