Ιωάννης Ζερβομανωλάκης

PhD, μαιευτήρας, γυναικολόγος-χειρουργός

Zervomanolakis Profile

Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, μαιευτήρας, γυναικολόγος-χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Βόννης με θέμα τη «συσχέτιση της ποιότητας των εμβρύων με τα πρωτόκολλα διέγερσης που εφαρμόζονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση», www.womancenter.gr

Ο Δρ. Ιωάννης Ζερβομανωλάκης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1998 και ακολούθησε την ειδικότητα της γυναικολογίας-μαιευτικής στη Γερμανία και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή με θέμα τη «συσχέτιση της ποιότητας των εμβρύων με τα πρωτόκολλα διέγερσης που εφαρμόζονται στην εξωσωματική γονιμοποίηση», στο Πανεπιστήμιο της Βόννης.

Εργάστηκε ως επιστημονικός ερευνητής στο Εθνικό Ίδρυμα Υγείας (ΝΙΗ) των ΗΠΑ. Το 2006 ανέλαβε τη θέση επιμελητή στην κλινική γυναικολογικής ενδοκρινολογίας και υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του Πανεπιστημίου του Innsbruck στην Αυστρία.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα,  άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε υπογόνιμα ζευγάρια, ενώ υπήρξε ο ιδρυτής στη χώρα μας, της πρώτης τράπεζα ιστών ωοθήκης, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2008 σε συνεργασία με την κλινική «Μητέρα».

Το 2015 συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life του μαιευτηρίου «Ιασώ». Είναι υπεύθυνος του γυναικολογικού κέντρου WomanCenter και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής ESHRE, της Διεθνούς Εταιρίας Διατήρησης Γονιμότητας ISFP και του Πανεπιστημιακού Δικτύου Διατήρησης Γονιμότητας Fertiprotekt.

www.womancenter.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i