SHAPE x adidas Runners Athens: Οι online προπονήσεις της εβδομάδας 12 έως 16 Απριλίου

Προπονήσου μαζί με το Shape και τους adidas Runners! Δες τα προγράμματα γυμναστικής, τις συμβουλές διατροφής και τα sessions που σε ενδιαφέρουν και join us online!

adidas Courtesy of adidas

To Shape συνεχίζει την προπόνηση με τους adidas Runners Athens. H πιo cool και ενεργή κοινότητα για προπόνηση στο τρέξιμο, γυμναστική, συμβουλές διατροφής και άσκησης, με τους καλύτερους coaches αναλαμβάνει να μας προπονήσει live, online (και φυσικά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) και για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα είμαστε μαζί τους! Ξεκινάμε!

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

12 Απριλίου

CAPTAIN'S HOUR & RUNNING PLAN 15:00 – 15:45 -By Captain Grigoris & Running Coach Dimos
Σε αυτό το session, ο Captain του community, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, μαζί με τον Running Coach, Δήμο Χρονόπουλο, θα μοιραστούν όλα τα νέα της επικαιρότητας και θα παρουσιάσουν την δρομική προπόνηση της μέρας, δίνοντας όλα τα tips και την καθοδήγηση που χρειάζονται τα μέλη. Αυτή τη φορά, η προπόνηση θα είναι λίγο πιο εξειδικευμένη, καθώς ξεφεύγουμε από τα συνεχόμενα τρεξίματα και βάζουμε στο παιχνίδι την ταχύτητα. Πολλοί δρομείς συχνά φοβούνται τα μικρά κομμάτια υψηλής έντασης και δεν τα εντάσσουν στο προπονητικό τους πλάνο, γιατί δεν γνωρίζουν τις θετικές προσαρμογές που προσφέρει μια προπόνηση ταχύτητας. Όλα αυτά μαζί με όλα τα updates για το running challenge: RUN WITH YOUR DOG που τρέχει στην εφαρμογή adidas Running! Σας περιμένουμε!

14 Aπριλίου

CAPTAINS' HOUR 16:00 – 16:45 -By Captains Grigoris & Eleanna
Σ’ αυτό το LIVE, οι δύο Captains των adidas Runners Athens συζητούν για την επικαιρότητα και μοιράζονται με τα μέλη όλα τα νέα γενικότερα. Θα εστιάσουν όμως στο running challenge: "RUN WITH YOUR DOG” που "τρέχει" στην εφαρμογή adidas Running, προτρέποντας τα μέλη να συμμετάσχουν για καλό σκοπό! Μαζί τους θα βρίσκεται και special guest για να συζητήσουν το θέμα και να προσφέρουν περισσότερη έμπνευση! 


RUNNING PLAN & CHALLENGES 17:00 – 17:45 -By Running Coaches Zisis & EfiΘα έχεις σίγουρα ακούσει για την προπόνηση πυραμίδας στο τρέξιμο. Οι κλιμακωτές προπονήσεις, ή αλλιώς προπονήσεις πυραμίδα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακατέψεις λίγο τα πράγματα, να μάθεις στο σώμα σου να ανταπεξέρχεται στις αλλαγές του ρυθμού και να βγεις έξω από το confort zone σου! Μάθε πώς η ένταση, η απόσταση και το διάλειμμα μπορέι να σου δώσει τη δυνατότητα να ενδυναμώσεις τα πόδια σου, και το σώμα σου ολιστικά. Είναι μια εξαιρετική προπόνηση καθώς οι ρυθμοί και οι αποστάσεις προσαρμόζονται εύκολα σε δρομείς όλων των επιπέδων. Ενά Live που σίγουρα δε πρέπει να χάσεις μαζί με όλα τα updates για τα running challenges που "τρέχουν" αυτήν την περίοδο στην εφαρμογή adidas Running και στα οποία μπορείς να λάβεις μέρος!


CHRONONUTRITION: NUTRITION TIMING ON RUNNING 18:00 – 18:45 -By Nutrition Coach Chara Skoulariki
Πότε να φάω πριν την προπόνηση; Τι είναι η διαλειμματική νηστεία; Σε αυτό το nutrition session, η Nutrition Coach του community, Χαρά Σκουλαρίκη, θα μιλήσει για τον… "χρόνο" στη διατροφή μας. Έχει μεγάλη σημασία πόση ώρα πριν την προπόνηση θα φάμε. Τι και πόσο θα φάμε πριν το τρέξιμο, ώστε να ευχαριστηθούμε στο μέγιστο την προπόνησή μας.

16 Aπριλίου

RUNNING PLAN & CHALLENGES 15:00 – 15:45 -By Running Coaches Dimos & Zisis
Πιστοί στο ραντεβού της Παρασκευής, οι Running Coaches των adidas Runners Athens, της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας στη χώρα, θα δώσουν την προπόνηση της ημέρας και θα μοιραστούν τα δικά τους tips για την τροφοδοσία κατά την διάρκεια ενός αγώνα Ημιμαραθωνίου. Φυσικά θα ενημερώσουν τα μέλη του community για τα running challenges που είναι διαθέσιμα αυτήν την περίοδο στην εφαρμογή adidas Running και στα οποία οι runners μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή!


WOMENS' TALK 16:00 – 16:45 -By Captain Eleanna
Και αυτό το LIVE, θα είναι αφιερωμένο στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο του! Με αφορμή το running challenge: "RUN WITH YOUR DOG” που "τρέχει" στην εφαρμογή adidas Running, η Captain Ελεάννα Λίμα, μαζί με τη Έφη Σαλμά, θα υποδεχτούν special guest και θα συζητήσουν σχετικά με το θέμα του challenge αλλά και πώς μπορεί κάποιος να συμμετάσχει για καλό σκοπό. Μην το χάσετε! 


RUNNERS' MOBILITY 17:00 – 17:45 -By Running Coach Manos Stratidakis Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα βελτίωσης της ευκινησίας και ευλυγισίας, κυρίως των κάτω άκρων, μέσα από μια σειρά διατακτικών ασκήσεων που εναλλάσσονται με ομαλή ροή! Ο Running Coach θα σου δείξει το ασκησιολόγιο και θα μοιραστεί όλα τα απαραίτητα tips με σένα που γυμνάζεσαι από το σπίτι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i