Οι 15 απίστευτοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής

Δεν μπορούν να μοιράζονται το σαμπουάν τους και χάνουν πόντους αν φανούν τα εσώρουχά τους!

αθλητές ρυθμικής unsplash

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο πλησιάζουν και μετά από ένα δύσκολο χρόνο με καραντίνες και περιορισμούς, ο αθλητισμός θα δώσει μια ευκαιρία για να παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό ενδιαφέροντες αγώνες, νέες διακρίσεις και επίτευξη δύσκολων στόχων. 

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει σε κάθε διοργάνωση το άθλημα της ρυθμικής κι ενόργανης γυμναστικής με τα κορίτσια και τα αγόρια που συναγωνίζονται στο άθλημα να ακολουθούν τους απαιτητικούς κανόνες που είναι απαραίτητοι για να τους φτάσουν στο μετάλλιο.

Οι αθλητές που πρέπει πάντα να δείχνουν ότι έχουν τον έλεγχο και να χαμογελούν ακόμα κι όταν κάνουν ένα λάθος, με τα μαλλιά τους πάντα χτενισμένα στην εντέλεια και τις εκφράσεις του προσώπου τους να είναι συγκεκριμένες, φαίνεται ότι έχουν να πετύχουν την ώρα που αγωνίζονται πολλά περισσότερα από τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Ένας από τους κανόνες που βαθμολογείται από την κριτική επιτροπή είναι να κάνουν τις κινήσεις τους να φαίνονται προγραμματισμένες. Ποιοι είναι μερικοί από τους άλλους αυστηρούς κανόνες; Το σκορ τους ανεβαίνει όταν εμπνέουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι έχουν τον έλεγχο της ρουτίνας που πραγματοποιούν. Δεν πρέπει να μοιράζονται το σαμπουάν τους! Μόνο δύο αθλητές από κάθε ομάδα μπορούν να διαγωνιστούν στους τελικούς. Μπορούν να φορούν έντονο κραγιόν αλλά όχι να επιλέγουν έντονο χρώμα για το μανικιούρ τους.

Δες τους 15 αυστηρούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι αθλητές ρυθμικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i