Αυτά είναι τα smartwatches που φοράνε οι (πρωτ)αθλητές

Τα smartwatches της Huawei Watch 3 Series θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου.

Huawei Watch

Τα δύο ολοκαίνουργια, πανίσχυρα και εξαιρετικά κομψά smartwatches της Huawei Watch 3 Series, με την ανεξάρτητη νοημοσύνη και την ισχύ smartphone, ήρθαν για να σου προσφέρουν μία έξυπνη και φιλική εμπειρία που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το περάσεις στον καρπό σου για να ξεκινήσεις να παρακολουθείς την υγεία σου και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση

Τα smartwatches της σειράς Huawei Watch 3 είναι ο #1 βοηθός σου για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης χάρη στα επαγγελματικού επιπέδου και προηγμένα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, που σου προσφέρουν πάνω από 100 τρόπους προπόνησης για να μη βαριέσαι ποτέ.

Δεν μένουν όμως στο να αποτελούν τον σύμμαχό σου στη γυμναστική. Έχουν νέες δυνατότητες και ευκολίες, όπως είναι η αναγνώριση πτώσης που μπορεί πραγματικά να σου σώσει τη ζωή αν ασχολείσαι με σπορ όπως η πεζοπορία και οι αναρριχήσεις, καθώς εκπέμπουν αυτόματα σήμα SOS. Επίσης, σου υπενθυμίζουν ακόμα και το να πλένεις τα χέρια σου. 

Δες τη συνέχεια στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i