Το "Άλμα Ζωής" σε καλεί στο φετινό Digital Greece Race for the Cure

Το Greece Race for the Cure® είναι εδώ, διαδικτυακά, και το Shape είναι ανάμεσα στους χορηγούς του!

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2022 iStock

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" σε προσκαλεί στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021 να συμμετέχεις, όπου κι αν βρίσκεσαι, στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να διαδώσεις τα σημαντικά μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, την αλληλοβοήθεια. Μάλιστα, το Shape είναι ανάμεσα στους χορηγούς του Digital Greece Race for the Cure 2021!

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει ή να περπατήσει, όπου επιθυμεί, και να μοιραστεί τη συμμετοχή του στα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύοντας τα προγράμματα του Συλλόγου "Άλμα Ζωής". 

GRFC

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι εγγραφές για το digital Greece Race for the Cure 2021 πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ

*Αντίτιμο Συμμετοχής: 6€ (περιλαμβάνει συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης)

Παραλαβή υλικού

Μπορείς να παραλάβεις το υλικό για τη συμμετοχή σου από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, από 6/9/2021 έως 8/10/2021, Δευτέρα - Παρασκευή, 10πμ - 6μμ.

GRFC

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα για αποστολή του υλικού του αγώνα, αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη.

Το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μπορείς να συμμετέχεις μόνη ή με παρέα, κάνοντας την καθιερωμένη βόλτα σου στο πάρκο στη γειτονιά σου, 45 λεπτά στον διάδρομο του γυμναστηρίου ή όποια άλλη διαδρομή επιθυμείς να αφιερώσεις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σημασία έχει η συμμετοχή.

Μην ξεχάσεις να τραβήξεις φωτογραφίες ή βίντεο από τη συμμετοχή σου και να τα μοιραστείς μέσα από τα προσωπικά κοινωνικά σου δίκτυα χρησιμοποιώντας τα hashtag #RFTC2021 #GRFC2021 και αναφορά @almazois το event της διοργάνωσης στο Facebook.

Πρόγραμμα digital Greece Race for the Cure

Παρασκευή 1 & Κυριακή 3 Οκτωβρίου δίνουμε διαδικτυακό ραντεβού στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook με ένα ενημερωτικό webinar για τον καρκίνο του μαστού, προγράμματα wellness, μουσική, χορό και άλλες εκπλήξεις! 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2&3 Οκτωβρίου, εφόσον οι οδηγίες για την πανδημία το επιτρέψουν, θα βρισκόμαστε στο Ζάππειο με έκθεση περιπτέρων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και εκπλήξεις από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i