H Reebok λανσάρει το Nano X1 Grow "The Official Shoe of Better with Every Step"

Ένα μοναδικό μοντέλο που δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια με στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αθλητών.

Reebok

Η Reebok λανσάρει το πολυαναμενόμενο Nano X1 Grow, το "official shoe of better with every step”. Σχεδιασμένο από οργανικά και ανακυκλώσιμα υλικά, το Nano X1 Grow,  ενθαρρύνει τους καταναλωτές να κάνουν σημαντικά βήματα προς ένα fit lifestyle, για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. 

Ένα μοναδικό μοντέλο που δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια με στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αθλητών, εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του χρόνου για να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες ανάγκες της ευρύτερης fitness κοινότητας αλλά και τη δέσμευση του brand για βιωσιμότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το Nano X1 Grow αποτελεί ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα upgrades του training shoe έως τώρα. Με γνώμονα τους καταναλωτές που ακολουθούν ένα βιώσιμο τρόπο ζωής, το Nano X1 έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει αντοχή και απίστευτο style με στόχο να υπερβαίνει τα όρια της ευελιξίας κατά τη διάρκεια του training, πάντα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα.

Επιπλέον, το Nano X1 Grow αποτελεί ένα απόλυτα βιώσιμο προϊόν της Reebok στο τομέα του performance training καθώς είναι φτιαγμένο από 50% υλικά φυτικής προέλευσης. Η Reebok επικεντρώνει τις προσπάθειές της κάτω από το πρίσμα της βιωσιμότητας με γνώμονα δυο πυλώνες: το [REE]GROW που εστιάζει στη δημιουργία προϊόντων από φυσικά υλικά και το [REE]CYCLED που εστιάζει στη δημιουργία προϊόντων από ανακυκλώσιμα και repurposed υλικά. 

Το Nano X1 Grow στοχεύει να υπερβεί κάθε προσδοκία, καθώς διαθέτει πρωτοποριακές ανανεωμένες tech λεπτομέρειες που διατηρούν την ηγετική του θέση στην ανταγωνιστική performance community, παραμένοντας όμως η βιωσιμότητα και τα καινοτόμα υλικά στο προσκήνιο. 

Το νέο Nano είναι πιο ελαφρύ και γρήγορο από ποτέ, διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό αξιοποιώντας τα βιώσιμα υλικά, προσφέροντας άνεση. Παράλληλα διατηρεί την απόδοση ενός ανώτερου running shoe ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου fitness τοπίου.

Τέλος, το Nano X1 Grow περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Άνεση: Flexweave και knitted τεχνολογία που αυξάνει την άνεση και την ευελιξία.
  • Ταχύτητα: Σχεδιασμένο να προσφέρει σταθερό κράτημα σε κάθε προπόνηση. 
  • Έλεγχος: Το εκλεπτυσμένο toe σχήμα και η floatride ενέργεια προσφέρουν βέλτιστη κίνηση σε κάθε αθλητή.


Ανακάλυψε το Reebok Nano X1 Grow σε διάφορες αποχρώσεις, στο www.reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i