#stepchallenge2022 - Μετράμε βήματα για καλό σκοπό

Πάρε κι εσύ μέρος στο πρώτο challenge της χρονιάς και βοήθησε την εταιρεία κατά της κακοποίησης παιδιού "ΕΛΙΖΑ".

#stepschallenge

Το fitness team ZAPELE διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το #stepschallenge2022 για την ενίσχυση της εταιρίας κατά της κακοποίησης παιδιού "ΕΛΙΖΑ".

Το #stepschallenge2022 θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022. Ένα fitness challenge που θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας. Μια ευκαιρία να προσαρμόσουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας προσφέροντας σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στο #stepschallenge2022 μπορείς να λάβεις μέρος όπου και να βρίσκεσαι.

Στόχος: ποιος θα κάνει τα περισσότερα βήματα σε μια εβδομάδα. Κάθε σου βήμα μετράει.

Η περίοδος εγγραφών ξεκινάει από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και λήγει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη αναγκών της εταιρίας "ΕΛΙΖΑ". Δώρα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές καθώς και σε τυχερούς νικητές κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί.

Βήματα Διαγωνισμού:
1. Για την έγκυρη εγγραφή θα χρειαστεί να δωρίσετε 5 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας "ΕΛΙΖΑ" και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο στο email info@zapele.gr με ονοματεπώνυμο και email του ατόμου που θα λάβει μέρος στο #stepschallenge.
2. Καταγράφετε τα βήματά σας σε κινητό ή ρολόι (πλέον όλα τα κινητά έχουν εβδομαδιαία ένδειξη βημάτων) για όλη την εβδομάδα που θα ‘τρέχει’ ο διαγωνισμός. Από Δευτέρα 10/1/2022 ώρα 00:01 έως και Κυριακή 16/1/2022 ώρα 23:59.
3. Τέλος, θα χρειαστεί να αποστείλετε στο info@zapele.gr φωτογραφία με το σύνολο των βημάτων σας για αυτή την εβδομάδα (να φαίνονται οι συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλιώς δε θεωρείται έγκυρη η καταμέτρηση). Το email αυτό θα πρέπει να έχει σταλθεί μέχρι Δευτέρα 17/1/2022 ώρα 12:00 το μεσημέρι.
4. Οι νικητές του #stepschallenge2022 καθώς και οι τυχεροί της κλήρωσης για τα δώρα θα ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη 19.01.22.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i