Avra Yoga Studio: Ο νέος, ζεστός και φιλόξενος χώρος για όσους αγαπούν τη yoga

Η γιόγκα είναι μια πρακτική που ταιριάζει σε όλους.

Avra Yoga Studio

To Avra Yoga Studio είναι ένας νέος, ζεστός και φιλόξενος χώρος για όσους θέλουν να εξασκηθούν στη γιόγκα, να εξελιχθούν, να χαλαρώσουν, και γενικότερα να πάρουν όσα από τα οφέλη εκείνοι χρειάζονται από τη γιόγκα. 

Η νέα σχολή οφείλει το ξεκίνημα της στην έμπνευση μίας γυναίκας, της Μαρίας Νατσούλη, που με τη βοήθεια της γιόγκα, ξεκίνησε ένα ταξίδι αλλαγής ζωής και θέλησε να το μοιραστεί με άλλους. Αποτελείται όμως από μία μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων δασκάλων, με πολυετή πείρα σε πολλά στυλ γιόγκα.

Avra Yoga Studio

Η ομάδα του Avra Yoga, σεβόμενη την πλούσια παράδοση της γιόγκα, ενώ αγκαλιάζοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες πρακτικές που υποστηρίζουν τη συνολική υγεία και ισορροπία του πνεύματος με το σώμα, δημιούργησε μια σειρά μαθημάτων, σχεδιασμένα τόσο για προχωρημένους όσο και για αρχάριους. HathaYoga, VinyasaYoga, Power Yoga, Alignment Yoga , Prenatal Yoga και Pilateς είναι κάποια από τα μαθήματα που θα βρεις στο πρόγραμμα του studio.

Τα πιστεύω τους;  Η γιόγκα είναι μια πρακτική που ταιριάζει σε όλους, ανεξαρτήτου φύλου, σωματότυπου ή ηλικίας. Κάθε άτομο μπορεί να βοηθηθεί και να αναπτυχθεί με τη βοήθεια της γιόγκα. 

Περιμένουμε τους μαθητές μας πραγματική αγάπη σε αυτό που κάνουμε.

Αγίας Λαύρας 1, Μελίσσια (www.avrayoga.gr), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 4205517

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i