Βρέθηκα θετική γιατί μοιράστηκα ένα ποτήρι νερό με τον παππού μου, που παίρνει χάπια για την καρδιά

Η Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία αλλά συνεχίζει να διαγωνίζεται. Στο μεταξύ η δικαιολογία της, είναι μάλλον αστεία.

Καμίλα Βαλίεβα

ας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, όταν κατάφερε να πετύχει τετραπλό άξελ για πρώτη φορά στην ιστορία. Το κορίτσι φαινόμενο του καλλιτεχνικού πατινάζ, γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, ωστόσο για λίγες μόνο ώρες, καθώς στη γωνία την περίμενε η σκληρή αλήθεια: Ο έλεγχος αντιντόπινγκ, έδειξε απαγορευμένη ουσία.

Έκτοτε, το Πεκίνο βρίσκεται σε αναβρασμό, μιας και οι μισοί θεωρούν ότι η 15χρονη πρέπει να αποβληθεί από τους Αγώνες, και οι άλλοι μισοί ότι είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να πληρώσει για τα λάθη των γύρω της. Τελικά, η νεαρή αθλήτρια θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Λίγες ώρες πριν μάλιστα, μέσω της μητέρας της αλλά και του δικηγόρου της, είχαμε μία δήλωση της Βαλίεβα, η οποία προσπαθεί να εξηγήσει το αποτέλεσμα του αντιτόπινγκ κοντρόλ. "Μοιράστηκα ένα ποτήρι νερό με τον παππού μου που παίρνει φάρμακα για την καρδιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκα θετική"...

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i