Oι 4 πιο συχνές wellness ερωτήσεις βρίσκουν -επιτέλους- απάντηση

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Κλειώ Στασινού απαντά σε τέσσερις ερωτήσεις τη γυμναστική και τη υγιεινή διατροφή, που σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές.

ΛΛΛ ΩΦΓΗΦΓΗΗ Unsplash

Με τον καιρό να βάζει σιγά σιγά τα καλοκαιρινά του, όλες νιώθουμε την ανάγκη να νιώσουμε λίγο καλύτερα μέσα στο σώμα μας, ακολουθώντας ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής και μια υγιεινή διατροφή. Ποιος έχει χρόνο όμως για όλα αυτά;

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Κλειώ Στασινού θα σας πείσει πως ένας υγιεινός τρόπος ζωής δεν θέλει κόπο ή χρόνο, αλλά τρόπο, απαντώντας σε τέσσερις wellness ερωτήσεις, που σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές.

Όπως αποκαλύπτει, σύμμαχός της στο fitness journey της είναι το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 της Herbalife Nutrition, το υγιεινό υποκατάστατο γεύματος, το οποίο εκτός από το ότι είναι πεντανόστιμο, είναι πολύ γρήγορο στην προετοιμασία του, και εξαιρετικά θρεπτικό. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ περιέχει επίσης 25 βιταμίνες και μέταλλα, έτσι ώστε να σε κρατά χορτάτη για ώρες με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Δες το βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i