Γιατί όλοι έχουν εμμονή με το Pilates Reformer;

Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να ξεκινήσεις κάποιο είδος άθλησης, αλλά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, δες γιατί όλοι πλέον είναι fans του Pilates Reformer!

pilates reformer istock

Το Pilates Reformer έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει η πιο δημοφιλής μορφή άσκησης για άντρες και γυναίκες. Το Pilates Reformer έχει κερδίσει το κοινό, γιατί λειτουργεί για όλους και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Επιπλέον, έχει προκύψει μια μεγάλη στροφή προς τις ασκήσεις χαμηλού αντίκτυπου. Οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει ότι μπορείς να έχεις το καλύτερο σώμα της ζωής σου, χωρίς να νιώθεις ότι κοπιάζεις. Το Pilates Reformer προσφέρει εστιασμένες προπονήσεις που είναι τόσο αποτελεσματικές όσο και διασκεδαστικές και οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η άσκηση δεν χρειάζεται να είναι κάτι επώδυνο.

Και ενώ σίγουρα θα σου αρέσει και μια απλή συνεδρία Pilates χωρίς εξοπλισμό, η χρήση ενός Reformer μπορεί να ανεβάσει την πρακτική σου στο επόμενο επίπεδο.

Διάβασε επίσης: "Σε βοηθάει το pilates να χάσεις λίπος" και άλλες βασικές απορίες σχετικά με αυτό το είδος γυμναστικής βρίσκουν απάντηση

Τα οφέλη του Pilates Reformer σύμφωνα με έρευνες!

pilates

  • Επιταχύνει το μεταβολισμό και μειώνει το βάρος σε παχύσαρκες γυναίκες με μία ώρα προπόνηση την ημέρα, τέσσερις φορές την εβδομάδα για οκτώ εβδομάδες.
  • Δυναμώνει γρήγορα και αποτελεσματικά τον κορμό.
  • Βελτιώνει την ισορροπία.
  • Συμβάλλει στην πρόληψη των πτώσεων σε ηλικιωμένους, σύμφωνα με μια ανασκόπηση ερευνών.
  • Προστατεύει από παθήσεις όπως οστεοπόρωση ή οστεοαρθρίτιδες.
  • Βελτιώνει τη μυϊκή μάζα, την ευλυγισία, την ισορροπία και και τη δύναμη των μυών του πυρήνα σε γυναίκες που δεν γυμνάζονταν.
  • Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου στη μέση και τη βελτίωση της ισορροπίας σε ενήλικες με πολλαπλή σκλήρυνση και νόσο του Πάρκινσον.

pilates

Υπάρχουν πολλά οφέλη από το να κάνεις Pilates Reformer. Οι ιμάντες και τα ελατήρια προσφέρουν τόσο αντίσταση όσο και βοήθεια, ανάλογα με την προπόνηση και η ικανότητα να μετακινείς το ειδικό κρεβάτι σου επιτρέπει να κάνεις δυναμικές ασκήσεις. Οι στοχευμένες προπονήσεις που λαμβάνεις βελτιώνουν τον συντονισμό, την ευελιξία και την κινητικότητα.

Και επειδή υπάρχουν τόσες πολλές ασκήσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στο επίπεδο του σώματος και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου, το Pilates Reformer είναι μια πολύ προσιτή προπόνηση.

Τα μαθήματα Reformer Pilates έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός εκπαιδευτή που μπορεί να σε βοηθήσει να προσαρμόσεις το σχήμα στο σώμα σου και στο επίπεδο φυσικής σου κατάστασης. Μάλιστα, οι εκπαιδευτές του Pilates Reformer λαμβάνουν πάνω από 400 ώρες εκπαίδευσης πριν διδάξουν το πρώτο τους μάθημα για να εξασφαλίσουν ότι οι συμμετέχοντες έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Διάβασε επίσης: Οι ασκήσεις στο reformer που θα σφίξουν τους γλουτούς σου μέχρι το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i