Η νέα συλλογή της Guess συνδυάζει δύο φαινομενικά αταίριαστα στυλ (και θα λατρέψεις το αποτέλεσμα)

Η νέα συλλογή της Guess για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 απογειώνει το athleisure στυλ.

συλλογη_guess GUESS

Τα τελευταία χρόνια, η τάση του fitness έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν άνετα και πρακτικά ρούχα που μπορούν να φορεθούν τόσο μέσα όσο και έξω από το γυμναστήριο. Ανάμεσα στα brands που έχουν αγκαλιάσει αυτή την τάση και άρχισαν να προσφέρουν κομψά και λειτουργικά ρούχα που συνδυάζουν τη μόδα με την απόδοση είναι και η Guess. Η χρήση ζωντανών χρωμάτων και εντυπωσιακών σχεδίων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας της Guess Active συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, καθιστώντας την μια ιδανική επιλογή τόσο στους λάτρεις της φυσικής κατάστασης όσο και στους λάτρεις της μόδας.

Είτε ψάχνεις για ένα casual αλλά κομψό ντύσιμο για τρέξιμο, ένα άνετο σετ για το μάθημα γιόγκα σου ή ένα statement κομμάτι για να φορέσεις ακόμα σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο, σίγουρα θα το βρεις στη νέα αυτή συλλογή που συνδυάζει την άνεση που αναζητάς στα ρούχα προπόνησης και τις hot τάσεις της σεζόν με εμπριμέ σχέδια και παστέλ αποχρώσεις.

guess_συλλογη
GUESS

Η έμπνευση της Guess Active συλλογής 2023 έρχεται από τους κορσέδες υψηλής ραπτικής και το athleisure στυλ που κυριαρχεί στις διεθνείς πασαρέλες και στο street style. Κολάν, σορτς, φούτερ, αθλητικά σουτιέν και κοντά τοπ υιοθετούν το lingerie trend με τεχνικά υφάσματα υψηλών επιδόσεων, ενώ το χαρακτηριστικό μονόγραμμα GJ διακοσμεί πολλά από τα σχέδια της στιλάτης συλλογής.

κοσρσεδες_guess
GUESS

Crop Top 'Brigit'

τοπ_guess
GUESS

T-Shirt 'GJ Logomania'

κολαν_guess

Κολάν 'Corine'

Η παστέλ παλέτα με εκρού, απαλό κίτρινο, ροζ και γκριζοπράσινο δίνουν μία ρομαντική και διακριτική πινελιά στα αθλητικά σου ρούχα, ενώ ξεχωρίζουν τα πολύχρωμα τροπικά σχέδια και το εμβληματικό G Cube.

Το κρεπ, το φλις και το αθλητικό νάιλον που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της Guess Active Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 εξασφαλίζουν άνεση και υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή τους. Η σειρά περιλαμβάνει comfo ρούχα προπόνησης και ελαφριά μπουφάν, σορτς σε φαρδιά ή εφαρμοστή γραμμή, κολάν και κομψά εφαρμοστά τοπ.

σουτιεν_guess
GUESS

Σουτιέν 'Corine'

φουτερ_guess
GUESS

Φούτερ 'Corine'

κολαν_guess
GUESS

Κολάν 'Angelica'

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Guess Active σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο Bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop and Trade, 210 34 08 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i