3 νέες συσκευές Theragun που μειώνουν τον πόνο επιστημονικά!

Η Therabody αποτελεί τη νούμερο ένα εταιρεία στο Tech Wellness και παρουσίαζει 3 νέες συσκευές για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τους καθημερινούς πόνους, την ένταση και τη δυσκαμψία.

therabody

Η Therabody η νούμερο 1 εταιρεία στο Tech Wellness, παγκοσμίως αποκαλύπτει τρεις νέες συσκευές Theragun που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα σημείων κατά του πόνου όπως ποτέ άλλοτε. Στον πυρήνα αυτής της εξέλιξης βρίσκεται η επόμενη γενιά συσκευών Theragun - τρεις νέες εμβληματικές παρουσιάσεις προϊόντων:

1. THERAGUN RELIEF

therabody

Το νέο Theragun Relief από την Therabody αποτελεί το απόλυτο gadget για εύκολο, καθημερινό μασάζ με βάση την επιστήμη για όλους. Νιώσε καλύτερα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με το Theragun Relief, τη δημοφιλή συσκευή κρουστικού μασάζ για καθημερινή χρήση. Άνετο και ελαφρύ, είναι από τις πιο εύχρηστες συσκευές που χρησιμοποιεί επιστημονικά αποδεδειγμένη κρουστική θεραπεία μασάζ για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τους καθημερινούς πόνους, την ένταση και τη δυσκαμψία. Η ευρεσιτεχνία της τριγωνικής λαβής σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις δυσπρόσιτα σημεία του σώματος, ενώ τα 3 εξειδικευμένα εξαρτήματα βοηθούν στη θεραπεία όλων των μυών, από τους μεγάλους έως τις πιο μικρούς και τις ευαίσθητες περιοχές. Το Theragun Relief, μια ιατρική συσκευή εγγεγραμμένη στον FDA, βοηθά να νιώθεις καλύτερα και να παραμένεις δραστήρια πιο εύκολα από ποτέ, καθώς είναι σχεδιασμένο με αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Οφέλη που υποστηρίζονται από την επιστήμη:

 • Ανακουφίζει από τους πόνους.
 • Μειώνει την ένταση.
 • Μειώνει την ακαμψία.

theragun

Τα χαρακτηριστικά του

 • Γρήγορο, αποτελεσματικό μασάζ για καθημερινή ανακούφιση. Το Theragun Relief ενσωματώνει την πιο άνετη κρουστική θεραπεία μασάζ με 3 μοναδικά εξαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν σε διαφορετικούς τύπους μυϊκού πόνου, οποιασδήποτε έντασης αλλά και επίμονους κόμπους. Ο αθόρυβος κινητήρας του εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία μασάζ χωρίς υπερβολικό θόρυβο.
 • Άνετο κρουστικό μασάζ 10mm. Το Theragun Relief χρησιμοποιεί άνετο κρουστικό μασάζ 10 mm που ενισχύει την κυκλοφορία για να ανακουφίσει αποτελεσματικά από τους καθημερινούς πόνους. Σχεδιασμένο για να παρέχει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία μασάζ, είναι ιδανικό για όσους προτιμούν ένα ελαφρώς πιο ήπιο, καταπραϋντικό μασάζ.
 • Απλό. Ελαφρύ. Εύχρηστο. Με τον εύκολο έλεγχο ενός κουμπιού, το Theragun Relief διαθέτει έναν από τους πιο απλούς σχεδιασμούς. Ελαφρύ και αποτελεσματικό, για καθημερινή ανακούφιση με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • Πατενταρισμένη τριγωνική λαβή για να φτάνει σε μεγαλύτερο μέρος του σώματός σας σε σχέση με άλλες συσκευές. Το Theragun Relief διαθέτει την εύχρηστη πατενταρισμένη τριγωνική λαβή, ώστε να μπορείτε να φτάσετε άνετα οπουδήποτε στο σώμα σας χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο.

Τρία επιστημονικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για τη θεραπεία διαφορετικών περιοχών του σώματός σου. Το Theragun Relief περιλαμβάνει 3 μοναδικά προσαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν διαφορετικούς τύπους μυϊκού πόνου:

 1. Standard Ball – Μασάζ σε όλο το σώμα για μείωση της έντασης.
 2. Dampener – Μειώστε τους πόνους σε ευαίσθητες περιοχές
 3. Thumb – Για το χαμηλό σημείο της πλάτης και άλλα σημεία ενεργοποίησης για να απαλύνει τους επώδυνους κόμπους.

2. THERAGUN SENSE

therabody

Το νέο Theragun Sense από τη Therabody προσφέρει μια χαλαρωτική θεραπεία μασάζ που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ανακουφίζει από πόνους, μειώνει το στρες και σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα προσφέροντας καθημερινή ευεξία του μυαλού και του σώματος.

Το Theragun Sense αποτελεί την πρώτη συσκευή που συνδυάζει επιστημονικά αποδεδειγμένη κρουστική θεραπεία μασάζ και υποστήριξη της ξεκούρασης κατά τη διάρκεια του ύπνου. Εξοπλισμένο με απλές, οπτικά καθοδηγούμενες λειτουργίες και ενσωματωμένο βιομετρικό αισθητήρα για εξατομικευμένες πληροφορίες από μετρήσεις καρδιακού παλμού στη συσκευή, το Theragun Sense διευκολύνει τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής, εξατομικευμένης ρουτίνας ευεξίας.

Είτε χρειάζεσαι μια γρήγορη ανανέωση σε μυαλό και σώμα είτε έναν αξιόπιστο τρόπο για να χαλαρώσεις στο τέλος της ημέρας, το Theragun Sense σου προσφέρει ηρεμία, στην παλάμη του χεριού σου.

Οφέλη που υποστηρίζονται από την επιστήμη:

 • Ανακουφίζει και απαλύνει τους πόνους.
 • Μειώνει το στρες.
 • Προσφέρει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Τα χαρακτηριστικά του

 • Βρες ανακούφιση από το στρες που προκαλείται από τον πόνο. Όταν ο πόνος είναι το μόνο στο οποίο μπορείς να εστιάσεις, το Theragun Sense εστιάζει τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα, καθώς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρεις ανακούφιση από πόνους, στρες και προβλήματα ύπνου.
 • Ήσυχη, αποτελεσματική θεραπεία μασάζ για όταν τη χρειάζεσαι περισσότερο. Το Theragun Sense ενσωματώνει μέτρια κρουστική θεραπεία μασάζ με 4 μοναδικά εξαρτήματα, σχεδιασμένα να στοχεύουν σε διαφορετικού τύπου μυϊκούς πόνους, διαφορετικής έντασης αλλά και κόμπους. Η συσκευή είναι εξαιρετικά αθόρυβη για την πιο χαλαρωτική εμπειρία μασάζ.
 • Μέτριο κρουστικό μασάζ σε βάθος 12 mm. Το Theragun Sense έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με μέτρια κρουστική θεραπεία μασάζ 12 mm — το ιδανικό βάθος θεραπείας για την ανακούφιση ακόμα και του πιο επίμονου πόνου, του στρες και της έντασης στο σώμα σου. Είναι η τέλεια μέση λύση για όσους αναζητούν αποτελεσματική ανακούφιση που δεν είναι ιδιαίτερα έντονη.

Τέσσερα επιστημονικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για τη θεραπεία διαφορετικών περιοχών του σώματός σου.

 1. Standard Ball - Μασάζ σε όλο το σώμα για μείωση της έντασης.
 2. Dampener - Μειώστε τους πόνους σε ευαίσθητες περιοχές.
 3. Thumb – Για το κάτω μέρος της πλάτης και σημεία ενεργοποίησης για να απαλύνει τους επώδυνους κόμπους.
 4. Micro-point - Αύξησε την κυκλοφορία και επιτάχυνε την ανάρρωση.

therabody

 • Το Mindfulness γίνεται πιο εύκολο με την ηρεμία της αναπνοής. Το Breathwork είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά το σώμα σου να χαλαρώσει, να βελτιώσει την αποκατάσταση και να κοιμηθείς καλύτερα. Το Theragun Sense προσφέρει καθοδηγούμενη αναπνοή με ενδείξεις απτικής δόνησης που λειτουργούν παράλληλα με την ηχοθεραπεία TheraMind και χαλαρωτικές απεικονίσεις στην εφαρμογή Therabody για να παρέχουν μια καθηλωτική εμπειρία αναπνοής.
 • Εξατομικευμένες πληροφορίες. Οι χαλαρωτικές ρουτίνες αναπνοής του Theragun Sense ενισχύονται από εξατομικευμένες πληροφορίες που αντλεί ο βιομετρικός αισθητήρας, δείχνοντας τον χαμηλότερο καρδιακό σας ρυθμό στο τέλος κάθε συνεδρίας.
 • Ανακάλυψε τη θεραπευτική επιστήμη της ηχοθεραπείας με το TheraMind. Βελτιστοποίησε τις συνεδρίες Theragun Sense χρησιμοποιώντας την ηχοθεραπεία TheraMind που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη χαλάρωση, τον ύπνο και την αποκατάσταση, αποκλειστικά στην εφαρμογή Therabody.
 • Η ανακούφιση απλοποιείται με τις βήμα προς βήμα, οπτικά καθοδηγούμενες ρουτίνες. Το Theragun Sense απλοποιεί την αποθεραπεία καθοδηγώντας σε διαισθητικά, μέσα από τις βήμα προς βήμα ρουτίνες που εμφανίζονται απευθείας στη συσκευή.
 • Με πατενταρισμένη τριγωνική λαβή για να φτάνει σε μεγαλύτερο μέρος του σώματός σου σε σχέση με άλλες συσκευές. Το Theragun Sense διαθέτει την εύχρηστη πατενταρισμένη τρίγωνη λαβή, ώστε να μπορείς να φτάσεις άνετα οπουδήποτε στο σώμα σου χωρίς βοήθεια από άλλο άτομο.
 • Μια καθηλωτική, εξατομικευμένη εμπειρία με την καθοδήγηση της εφαρμογής Therabody. Εξατομίκευσε το Theragun Sense χρησιμοποιώντας τις ρουτίνες ανακούφισης από τον πόνο και το στρες και αποθήκευσέ τες στα αγαπημένα σου απευθείας στη συσκευή σου. Η εφαρμογή Therabody σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τον καλύτερο τρόπο χρήσης κάθε θεραπείας για μέγιστα οφέλη με βάση τις ατομικές σου ανάγκες.
 • Απόκτησε εξατομικευμένη χαλάρωση με τη ρουτίνα Heartbeat στην εφαρμογή Therabody. Αυτή η ρουτίνα που υποστηρίζεται από την επιστήμη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μειώνοντας απαλά τον καρδιακό σου ρυθμό μέσω ενδείξεων απτικής δόνησης. Η συσκευή θα δονείται σαν καρδιακός παλμός, σε χαμηλότερη συχνότητα από τον καρδιακό σου ρυθμό, έτσι το σώμα σου θα θέλει φυσικά να προσαρμοστεί σε αυτόν και να αρχίσει να χτυπά με πιο χαλαρό ρυθμό.

3. THERAGUN PRO+

therabody

Η απόλυτη πολυθεραπευτική συσκευή μασάζ που περιλαμβάνει έξι επιστημονικά αποδεδειγμένες θεραπείες. Το Theragun PRO Plus φτάνει εκεί που κανένα μηχάνημα μασάζ δεν έχει φτάσει ποτέ πριν, ενοποιώντας έξι επιστημονικά αποδεδειγμένες θεραπείες — κρουστική θεραπεία, θεραπεία με κοντινά υπέρυθρα LED φώτα, θεραπεία δόνησης, θεραπεία θερμότητας, θεραπεία κρύου (πωλείται χωριστά) και αναπνευστική αποθεραπεία — για απεριόριστες επιλογές θεραπειών.

Απόκτησε την ιδανική ψυχολογία με την καθοδήγηση της αναπνευστικής διαδικασίας, θέτοντας τις βάσεις για πιο ενσωματωμένες θεραπείες σώματος και πνεύματος. Χρησιμοποιίησε κάθε θεραπεία ξεχωριστά ή συνδύασέ τις για να υποστηρίξεις τόσο το μυαλό όσο και το σώμα, συμπεριλαμβανομένων τόσο των μυών όσο και των αρθρώσεων.

Εξοπλισμένο με θεραπείες βήμα-προς-βήμα και ενσωματωμένο βιομετρικό αισθητήρα για εξατομικευμένες γνώσεις, το Theragun PRO Plus καθιστά μια ολοκληρωμένη συσκευή εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη. Το εμπιστεύονται επαγγελματίες που χρησιμοποιούν θεραπείες που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά ότι ανακουφίζουν τον πόνο, βελτιώνουν την κινητικότητα και βοηθούν στην αποκατάσταση, αυτή η ευέλικτη συσκευή είναι πραγματικά ξεχωριστή. Σχεδιασμένη με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας, το Theragun PRO Plus είναι μια ιατρική συσκευή που είναι εγγεγραμμένη στην FDA.

Επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη:

 • Ανακουφίζει από τον πόνο.
 • Προσφέρει άμεση αποθεραπεία.
 • Συμβάλλει στη θεραπεία των αρθρώσεων.
 • Βελτιώνει την κινητικότητα.
 • Ενισχύει την απόδοση

Τα χαρακτηριστικά του

 • Μύες. Αρθρώσεις. Πνεύμα. Ολοκληρωμένη θεραπεία για σχεδόν οποιοδήποτε σημείο πόνου. Το Theragun PRO Plus υπερβαίνει τις παραδοσιακές θεραπείες για να ενσωματώσει έξι επιστημονικά αποδεδειγμένες καινοτομίες για τη θεραπεία του σώματος και του πνεύματος, των μυών και των αρθρώσεων: βαθιά μυϊκή κρουστική θεραπεία, θεραπεία με κοντινά υπέρυθρα LED φώτα, θεραπεία δόνησης, θεραπεία θερμότητας, θεραπεία κρύου (πωλείται χωριστά) και αναπνευστική αποκατάσταση.
 • Επιστημονικά αποδεδειγμένη αποκατάσταση που μπορείς να εμπιστευτείς. Οι θεραπείες του Theragun PRO Plus προσφέρουν όλη την επιστημονικά τεκμηριωμένη βέλτιστη δόση κρουστικής θεραπείας, κοντινά υπέρυθρα LED, θερμότητας, κρύου και θεραπείας δόνησης — δοκιμασμένες και επικυρωμένες με αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.
 • Ισχυρή 16mm κρουστική θεραπεία μασάζ. Το Theragun PRO Plus παρέχει το χαρακτηριστικό βάθος επεξεργασίας 16 mm, προσφέροντας μια ισχυρή, αναζωογονητική εμπειρία και στοχεύοντας σε βαθιές μυϊκές φλεγμονές για ταχύτερη ανάκτηση και μακροχρόνια ανακούφιση από τον πόνο. Ιδανικό για όσους προτιμούν ένα πιο έντονο μασάζ ή θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Πέντε εξαρτήματα κρουστικής θεραπείας για διαφορετικές περιοχές του σώματός σας.

 1. Standard Ball - Μασάζ για όλο το σώμα και μείωση της έντασης.
 2. Dampener - Μείωση πόνων για ευαίσθητες περιοχές.
 3. Thumb – Για το κάτω μέρος της πλάτης και άλλα σημεία ενόχλησης για ανακούφιση από επώδυνους κόμπους.
 4. Micro-point - Αύξηση κυκλοφορίας και προώθηση αποθεραπείας.
 5. Wedge - Ωμοπλάτη, μηροί, λείανση και καθαρισμός.

therabody

 • Εξάρτημα θεραπείας δόνησης. Ανακουφίσου από τον πόνο των αρθρώσεων και θεράπευσε ευαίσθητες περιοχές με το εξάρτημα δόνησης. Επίλεξε μεταξύ των τριών ταχυτήτων για να προσαρμόσεις την ένταση της θεραπείας σου.
 • Πρωτόκολλο θεραπείας θερμότητας. Χαλάρωσε τους σκληρούς μυς και επιτάχυνε την αποθεραπεία χρησιμοποιώντας το εξάρτημα της θεραπείας θερμότητας σε συνδυασμό με κρουστική θεραπεία. Το Theragun PRO Plus παρέχει τρία επίπεδα θερμοκρασίας: 45, 50, 55 Celsius / 113, 122, 131 Fahrenheit.
 • Εξατομικευμένη θεραπεία με κοντινά υπέρυθρα LED φώτα. Το Theragun PRO Plus περιλαμβάνει ενσωματωμένη θεραπεία με κοντινά υπέρυθρα LED φώτα που μπορούν να συνδυαστούν με άλλες θεραπείες για να μεγιστοποιήσουν τις θεραπείες σας.
 • Πρωτόκολλο κρυοθεραπείας (πωλείται χωριστά). Προμηθεύσου το εξάρτημα κρυοθεραπείας Theragun PRO Plus – που πωλείται χωριστά – για να μειώσεις τη φλεγμονή, τον πόνο και το οίδημα. Η κρυοθεραπεία συγχρονίζεται με τη συσκευή σου για να παρέχει τρία επίπεδα θερμοκρασίας: 5, 10, 15 Celsius / 41, 50, 59 Fahrenheit.
 • Βελτιστοποίησε την εμπειρία με καθοδηγούμενη αναπνευστική αποθεραπεία. Η αναπνευστική διαδικασία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά το σώμα να χαλαρώσει, να αποκατασταθεί και να κοιμηθείς καλύτερα. Το Theragun PRO Plus προσφέρει καθοδηγούμενη αναπνευστική αποθεραπεία με κραδασμούς αφής που λειτουργούν συμπληρωματικά με τη θεραπεία ήχου TheraMind και χαλαρωτικές οπτικοποιήσεις στην εφαρμογή Therabody για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναπνευστικής διαδικασίας.
 • Προσαρμοσμένες γνώσεις. Οι ηρεμιστικές αναπνευστικές διαδικασίες του Theragun PRO Plus βελτιώνονται από τις προσωπικές γνώσεις μέσω του βιομετρικού αισθητήρα, παρουσιάζοντας το χαμηλότερο ρυθμό παλμών σας στο τέλος κάθε συνεδρίας.
 • Διαδικασίες με τη βήμα-προς-βήμα καθοδήγηση με οπτικοποιήσεις. Εφάρμοσε και πραγματοποίησε πιο εύκολα τις θεραπείες με το Theragun PRO Plus, που περιλαμβάνει 5 διαδικασίες με τη βήμα-προς-βήμα καθοδήγηση με οπτικοποιήσεις και οθόνη LCD για εύκολη πλοήγηση.
 • Πατενταρισμένη εργονομική λαβή. Απόκτησε μέγιστη πίεση μασάζ και πλήρη επαφή σε όλο το σώμα με την πατενταρισμένη τριγωνική λαβή του Theragun PRO Plus.
 • Μια εμβληματική, εξατομικευμένη εμπειρία με την ολοκλήρωση της εφαρμογής Therabody. Κατέβασε την εφαρμογή Therabody και εξερεύνησε τη συλλογή με ρουτίνες για ζέσταμα και αποκατάσταση. Μάθε τον καλύτερο τρόπο χρήσης της κάθε θεραπείας για μέγιστα οφέλη βασισμένα στις δικές σου ανάγκες και αποθήκευσε τις αγαπημένες σου ρουτίνες απευθείας στο Theragun PRO Plus σου.
 • Δωρεάν θεραπεία ήχου TheraMind. Βελτιστοποίησε την αποθεραπεία με το Theragun PRO Plus χρησιμοποιώντας τη θεραπεία ήχου TheraMind που σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει χαλάρωση, ύπνο και ανάκτηση, αποκλειστικά στην εφαρμογή Therabody.
 • Απόκτησε προσωπική χαλάρωση με τη ρουτίνα Heartbeat στην εφαρμογή Therabody. Αυτή η επιστημονικά τεκμηριωμένη ρουτίνα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μειώνοντας απαλά τον παλμό σου με κραδασμούς αφής. Η συσκευή  δονείται σαν ένας παλμός, σε μια χαμηλότερη συχνότητα από τον καρδιακό σου παλμό, έτσι το σώμα σου θα θέλει να ταιριάξει φυσικά με αυτόν και θα αρχίσει να λειτουργεί με έναν πιο χαλαρό ρυθμό.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

FITNESS Πεμ, 23 Μαϊ 2024

H Under Armour στο βάθρο του φετεινού επετειακού Spetsathlon

Για 10η συνεχή χρονιά, το Spetsathlon επέστρεψε στο νησί των Σπετσών. Σύμμαχος στην προσπάθεια των αθλητών ήταν και φέτος η Under Armour, κορυφαία αθλητική εταιρία που έκανε αισθητή την παρουσία της σε κάθε λεπτό της διοργάνωσης.

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i