Τρέξε με την adidas και ανάλαβε δράση κατά της θαλάσσιας ρύπανσης

Η adidas και η Parley for the Oceans ενώνουν τις δυνάμεις τους στο παγκόσμιο running κίνημα «Run for the Oceans» που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει για την απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό.

adidas-parley-for-the-oceans-default

Με την πρωτοβουλία αυτή, η adidas και η Parley for the Oceans καλούν όλες τις παγκόσμιες κοινότητες, από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση.

Πώς;

Μέσα από διαφορετικά runs που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου όπως η Αθήνα, το Los Angeles, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, αλλά και μέσα από τις δράσεις του παγκόσμιου community των adidas Runners, όλοι έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέρος της προσπάθειας.

Οι runners σε όλο τον κόσμο, με την εγγραφή τους στην εφαρμογή Runtastic, στο ειδικό group “adidas x parley Run for the Oceans”, μπορούν να καταγράφουν τις διαδρομές τους και μαζί με άλλους adidas ambassadors και κορυφαίους αθλητές να μεταδώσουν το μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τρέξε με την adidas και ανάλαβε δράση κατά της θαλάσσιας ρύπανσης - εικόνα 1

Γιατί;

Με την ολοκλήρωση του πρώτου εκατομμύριου χιλιομέτρων που θα καταγράψουν οι δρομείς στο Runtastic, η adidas δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στο πρόγραμμα Parley Ocean Plastic της Parley for the Oceans.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η adidas και η Parley ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic™ για την κατασκευή των “adidas x Parley” προϊόντων. Παράλληλα, εστιάζουν στην πρωτοβουλία Parley Ocean School η οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των «Ocean Guardians» μέσα από εντυπωσιακές και ρεαλιστικές εμπειρίες.

Τρέξε με την adidas και ανάλαβε δράση κατά της θαλάσσιας ρύπανσης - εικόνα 2

Η ανανεωμένη συλλογή Parley, που περιλαμβάνει και τις νέες Parley εκδόσεις των UltraBOOST running shoes, θα είναι διαθέσιμη από τις 20.06 στο adidas.gr και από τις 27.06 σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Τρέξε με την adidas και ανάλαβε δράση κατά της θαλάσσιας ρύπανσης - εικόνα 3

Πάρε και εσύ μέρος στο κίνημα της adidas και της Parley for the Oceans, μέσα από το adidas.gr/Parley, καταγράφοντας στο Runtastic όλα σου τα runs από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου. Δήλωσε συμμετοχή στο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και προπονήσεων των adidas Runners Athens για το «Run for the Oceans» στο adidas.gr/adidasRunners αλλά και στο Facebook group των adidas Runners Athens.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i