Καλοσχηματισμένοι γλουτοί: H top άσκηση δεν θέλει εξοπλισμό!

Μπορείς να την κάνεις ακόμα και τώρα!

10.01.2019

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί: H top άσκηση δεν θέλει εξοπλισμό!

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί; Μόνο αν γνωρίζεις όλες τις ασκήσεις για τέλεια οπίσθια – που έχουμε μοιραστεί κατά καιρούς μαζί σου εδώ και εδώ. Τώρα μοιραζόμαστε ακόμα μία φανταστική άσκηση που όχι μόνο δεν χρειάζεται εξοπλισμό, αλλά μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε.

Διάβασε επίσης: Έχεις τετράγωνους γλουτούς; Αυτές είναι οι ιδανικές ασκήσεις για σένα! (μάθε τι σχήμα γλουτών έχεις!)

Καλοσχηματισμένοι γλουτοί με αυτή την άσκηση

άσκηση, γυμναστική, γλουτοί, fit woman

 Η άσκηση γίνεται σε πρηνή θέση (μπρούμυτα) με λυγισμένα γόνατα και τεντωμέντα χέρια (στα τέσσερα). Αφού σφίξεις την κοιλιά σου για να σταθεροποιήσεις τον κορμό σου, κρατάς λυγισμένο το ένα πόδι και το σηκώνεις μέχρι το γόνατο να φτάσει στο ύψος της λεκάνης. Aν θέλεις να αυξήσεις τη δυσκολία μπορείς να προσθέσεις βαράκια στους αστραγάλους. Kάνε 30 επαναλήψεις και επανάλαβε το ίδιο για το άλλο πόδι.

Η εναλλακτική της ίδιας άσκησης: Aνέβασε το δεξί πόδι ψηλά και στρίψε το, ώστε το γόνατο σου να κοιτάει προς τα έξω (δεξιά) διατηρώντας το παράλληλα φλεξ. Ταλάντωσε το πόδι σου ελαφρά προς τα αριστερά. 30 επαναλήψεις = «φωτιά» στους γλουτούς. Θα το διαπιστώσεις και μόνη σου.

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.