7 απλές ασκήσεις για ωραίο σώμα: Τις έχεις δοκιμάσει;

Αναζητάς αποτελεσματικούς τρόπους να μεταμορφώσεις το σώμα σου; Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να πιάσεις τον τελικό σου στόχο.

29.04.2020

εχεις διαβασει

Γιατί δε χάνω κιλά; 5 λόγοι που οι περισσότερες δίαιτες αδυνατίσματος αποτυγχάνουν

Πους απς

Σήκωσε σίδερο

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν πους απς καθώς αυτή η άσκηση είναι λίγο πιο δύσκολη στην εκτέλεσή της, μπορεί όμως να κάνει θαύματα για το σώμα σου. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές εκδοχές των πους απς που γυμνάζουν διαφορετικούς μύες στους ώμους και τα χέρια. Δοκίμασε να δοκιμάζεις διαφορετικές ασκήσεις πους απς για να μειώσεις τον κίνδυνο να βαρεθείς με αυτή την άσκηση. Τα πους απς είναι μια άσκηση που δεν γυμνάζει μόνο το επάνω μέρος του σώματός σου αλλά επικεντρώνεται και στον κορμό. Κάνε πους απς μερικές μέρες την εβδομάδα και θα δεις γράμμωση στα χέρια σου και συνολική μεταμόρφωση στο σώμα σου. Επιπλέον, τα πους απς είναι καλά για την καρδιά και την καρδιαγγειακή σου υγεία ενώ αυτή η άσκηση βοηθά να βελτιώσεις τη στάση σου. Απλά βεβαιώσου ότι τα κάνεις σωστά – μάθε να κάνεις πους απς με την πλάτη σου ίσια για να μειώσεις τον πόνο στην πλάτη και να αποφύγεις την ένταση στην πλάτη σου.

Ξέρεις πως να κάνεις πους απς;

Προβολές

Προβολές Μπροστά Κίνηση Α.

Για να τονώσεις τους μύες στα πόδια σου δοκίμασε να κάνεις προβολές. Οι προβολές σου δίνουν τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα επειδή απομονώνουν κάθε πόδι, βοηθώντας στη μεταμόρφωση του σώματός σου. Για να προσθέσεις λίγη αεροβική και να αυξήσεις την ένταση, κάνε μερικές προβολές με άλμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, σου προτείνουμε να κάνεις 3 σετ από 10 προβολές τη μέρα. Καθώς οι προβολές είναι μια πολύ αποτελεσματική άσκηση για ενδυνάμωση, γράμμωση και χτίσιμο μερικών μυϊκών ομάδων, γιατί να μην τις κάνεις κάθε μέρα; Ακόμη κι αν έχεις ένα σούπερ γεμάτο πρόγραμμα, μπορείς και πάλι να βρεις χρόνο για να κάνεις μερικές προβολές. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες και άρχισε να γυμνάζεσαι για να μεταμορφώσεις το σώμα σου σήμερα.

Φτιάξε σέξι πόδια σε 30 μέρες

[related id="20132"]

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece